притисни ентер »

Кои автомобили ги сакаат најуспешните луѓе во светот?
Кои автомобили ги сакаат најуспешните луѓе во светот?

Кои автомобили ги сакаат најуспешните луѓе во светот?

Некои од најуспешните светски технолошки лидери имаат прилично скромен вкус кога станува збор за автомобилите. Всушност, најбогатиот човек во светот, извршниот директор и основач на „Амазон“ – Џеф Безос – беше виден како вози Honda Accord во 2013 година. Имајќи го ова во предвид, решивме да откриеме какви автомобили возеле некои други големи имиња