притисни ентер »

Чудо се случило во манастирот Туман кај Голубац
Чудо се случило во манастирот Туман кај Голубац

Чудо се случило во манастирот Туман кај Голубац

Како што пренесува Курир.рс. ново чудо се случило во манастирот Туман кај Голубац, во Србија. Откако на ова свето место, на Митровден, монахот прочитал молитва крај моштите на Св. Зосим, 15-годишно момче Драган од Скопје, кое боледувало од малиген тумор на бубрег, болеста се повлекла. Момчето неодамна било во Турција, за да го оперираат од туморот

Чудо на Митровден во манастирот Туман во Србија: Се верува дека дете било излечено од тешка болecт

Чудо на Митровден во манастирот Туман во Србија: Се верува дека дете било излечено од тешка болecт

Ново чудо се случило во манастирот Туман кај Голубац, во Србија, пренесува Курир.рс. Откако на ова свето место, на Митровден монахот прочитал молитва кај моштите на свето Зосим, 15 годишно момче кое боледувало од малиген тymop на бубрезите, болecта се повлекла. Момчето неодамна било во Турција каде му било направено биопсиja и било утврдено дека се

ЧУДО ВО МАНАСТИРОТ ТУМАН: Момче од Скопје излечено од рак по молитва крај моштите на Св. Зосим, лекарите во Турција во шок

ЧУДО ВО МАНАСТИРОТ ТУМАН: Момче од Скопје излечено од рак по молитва крај моштите на Св. Зосим, лекарите во Турција во шок

Ново чудо се случило во манастирот Туман кај Голубац, во Србија, пренесува Курир.рс. Откако на ова свето место, на Митровден, монахот прочитал молитва крај моштите на Св. Зосим, 15-годишно момче Драган од Скопје, кое боледувало од малиген тумор на бубрег, болеста се повлекла. Момчето неодамна било во Турција, за да го оперираат од туморот кој метастазирал

ЧУДО ВО МАНАСТИРОТ ТУМАН: Момче од Скопје излечено од рак по молитва крај моштите на Св. Зосим, лекарите во Турција во шок

ЧУДО ВО МАНАСТИРОТ ТУМАН: Момче од Скопје излечено од рак по молитва крај моштите на Св. Зосим, лекарите во Турција во шок

Ново чудо се случило во манастирот Туман кај Голубац, во Србија, пренесува Курир.рс. Откако на ова свето место, на Митровден, монахот прочитал молитва крај моштите на Св. Зосим, 15-годишно момче Драган од Скопје, кое боледувало од малиген тумор на бубрег, болеста се повлекла. Момчето неодамна било во Турција, за да го оперираат од туморот кој метастазирал

Во манастирот Туман: Момче од Скопје излечено од рак по молитва крај моштите на Св. Зосим, лекарите во Турција во шок

Во манастирот Туман: Момче од Скопје излечено од рак по молитва крај моштите на Св. Зосим, лекарите во Турција во шок

Ново чудо се случило во манастирот Туман кај Голубац, во Србија, пренесува Курир.рс. Откако на ова свето место, на Митровден, монахот прочитал молитва крај моштите на Св. Зосим, 15-годишно момче Драган од Скопје, кое боледувало од малиген тумор на бубрег, болеста се повлекла. Момчето неодамна било во Турција, за да го оперираат од туморот кој метастазирал

Во манастирот Туман: Момче од Скопје излечено од рак по молитва крај моштите на Св. Зосим, лекарите во Турција во шок

Во манастирот Туман: Момче од Скопје излечено од рак по молитва крај моштите на Св. Зосим, лекарите во Турција во шок

Ново чудо се случило во манастирот Туман кај Голубац, во Србија, пренесува Курир.рс. Откако на ова свето место, на Митровден, монахот прочитал молитва крај моштите на Св. Зосим, 15-годишно момче Драган од Скопје, кое боледувало од малиген тумор на бубрег, болеста се повлекла. Момчето неодамна било во Турција, за да го оперираат од туморот кој метастазирал

ЧУДО ВО МАНАСТИРОТ ТУМАН: Момче од Скопје излeчeно од paк по молитва крај моштите на Св. Зосим, лекapите во Турција во шok

ЧУДО ВО МАНАСТИРОТ ТУМАН: Момче од Скопје излeчeно од paк по молитва крај моштите на Св. Зосим, лекapите во Турција во шok

Ново чудо се случило во манастирот Туман кај Голубац, во Србија, пренесува Курир.рс. Откако на ова свето место, на Митровден, монахот прочитал молитва крај моштите на Св. Зосим, 15-годишно момче Драган од Скопје, кое боледувало од малиген тумор на бубрег, болеста се повлекла. Момчето неодамна било во Турција, за да го оперираат од туморот кој метастазирал

ЧУДО ВО МАНАСТИРОТ ТУМАН: Момче од Скопје излечено од рак по молитва крај моштите на Св. Зосим, лекарите во Турција во шок

ЧУДО ВО МАНАСТИРОТ ТУМАН: Момче од Скопје излечено од рак по молитва крај моштите на Св. Зосим, лекарите во Турција во шок

Ново чудо се случило во манастирот Туман кај Голубац, во Србија, пренесува Курир.рс. Откако на ова свето место, на Митровден, монахот прочитал молитва крај моштите на Св. Зосим, 15-годишно момче Драган од Скопје, кое боледувало од малиген тумор на бубрег, болеста се повлекла. Момчето неодамна било во Турција, за да го оперираат од туморот кој метастазирал

Чудо на Митровден во манастирот Туман во Србија: Се верува дека дете било исцелено од тумор

Чудо на Митровден во манастирот Туман во Србија: Се верува дека дете било исцелено од тумор

Ново чудо се случило во манастирот Туман кај Голубац, во Србија, пренесува Курир.рс. Откако на ова свето место, на Митровден монахот прочитал молитва кај моштите на свето Зосим, 15 годишно момче кое боледувало од малигдден тумор на бубрезите, болеста се повлекла. Момчето неодамна било во Турција каде му било направено биопсија и било утврдено дека