притисни ентер »

Ужас во Италија: Девет мажи силувале девојчиња на 10 и 12 годишна возраст и пренесувале во живо
Ужас во Италија: Девет мажи силувале девојчиња на 10 и 12 годишна возраст и пренесувале во живо

Ужас во Италија: Девет мажи силувале девојчиња на 10 и 12 годишна возраст и пренесувале во живо

Веста за силувањето на девојчињата, кои се братучетки, ја шокираше Италија кога беше објавена во август. Силувањето се случило во јули, а девојчињата наводно неколку пати биле силувани од групата мажи. Засега не се познати дополнителни информации за тоа како девојчињата се поврзани со напаѓачите, ниту пак има детали за идентитетот на напаѓачите. Еден

Ужас во Италија: Девет мажи силувале девојчиња на 10 и 12 годишна возраст и пренесувале во живо

Ужас во Италија: Девет мажи силувале девојчиња на 10 и 12 годишна возраст и пренесувале во живо

Веста за силувањето на девојчињата, кои се братучетки, ја шокираше Италија кога беше објавена во август. Силувањето се случило во јули, а девојчињата наводно неколку пати биле силувани од групата мажи. Засега не се познати дополнителни информации за тоа како девојчињата се поврзани со напаѓачите, ниту пак има детали за идентитетот на напаѓачите. Еден

Ужас во Италија: Девет мажи силувале девојчиња на 10 и 12 годишна возраст и пренесувале во живо

Ужас во Италија: Девет мажи силувале девојчиња на 10 и 12 годишна возраст и пренесувале во живо

Веста за силувањето на девојчињата, кои се братучетки, ја шокираше Италија кога беше објавена во август. Силувањето се случило во јули, а девојчињата наводно неколку пати биле силувани од групата мажи. Засега не се познати дополнителни информации за тоа како девојчињата се поврзани со напаѓачите, ниту пак има детали за идентитетот на напаѓачите. Еден

Девет лица во Италија силувале девојчиња на возраст од 10 и 12 години, еден пренесувал се во живо!

Девет лица во Италија силувале девојчиња на возраст од 10 и 12 години, еден пренесувал се во живо!

4NEWS 4NEWS Барај Барај Девет лица во Италија силувале девојчиња на возраст од 10 и 12 години, еден пренесувал се во живо! Автор: Деск 27/09/2023 15:00 Италијанската полиција вчера уапси девет млади мажи за групно силување на две девојчиња на возраст од 10 и 12 години во градот Каивано во близина на Неапол. Веста за силувањето на девојките, кои се

Деветмина уапсени во Италија, силувале девојчиња од 10 и 12 години, а еден од нив се пренесувал во живо

Деветмина уапсени во Италија, силувале девојчиња од 10 и 12 години, а еден од нив се пренесувал во живо

Италијанската полиција вчера уапси девет млади мажи за групно силување на две девојчиња на возраст од 10 и 12 години во градот Каивано во близина на Неапол. Веста за силувањето на девојчињата, кои се братучетки, ја шокираше Италија кога беше објавена во август. Силувањето се случило во јули, а девојчињата наводно неколку пати биле силувани од група

Девет момчиња од Италија осомничени за групно силување

Девет момчиња од Италија осомничени за групно силување

Италијанската полиција вчера уапси девет млади момчиња кои се осомничен за групното силување на две девојчиња на возраст од 10 и 12 години во градот Каивано во близина на Неапол. Силувањето се случило во јули, а девојчињата наводно неколку пати биле силувании. Засега не се познати дополнителни информации за тоа како девојките се поврзани со напаѓачите

Деветмина уапсени во Италија, силувале девојчиња од 10 и 12 години, а еден од нив се пренесувал во живо

Деветмина уапсени во Италија, силувале девојчиња од 10 и 12 години, а еден од нив се пренесувал во живо

Италијанската полиција вчера уапси девет млади мажи за групно силување на две девојчиња на возраст од 10 и 12 години во градот Каивано во близина на Неапол. Веста за силувањето на девојчињата, кои се братучетки, ја шокираше Италија кога беше објавена во август. Силувањето се случило во јули, а девојчињата наводно неколку пати биле силувани од група

Хорор во Италија: Девет момчиња уапсени поради групно силување на две девојчиња од 10 и 12 години

Хорор во Италија: Девет момчиња уапсени поради групно силување на две девојчиња од 10 и 12 години

Хорор во Италија: Девет момчиња уапсени поради групно силување на две девојчиња од 10 и 12 години Б.Б. Пред 5 минути Италијанска полиција/Фото: EPA-EFE/ANGELO CARCONI Италијанската полиција вчера уапсила девет момчиња за групно силување на две девојчиња на возраст од 10 и 12 години во градот Каивано во близина на Неапол. Добиј ги најважните вести,