притисни ентер »

Преносен прочистувач на воздух може да помогне во борбата против Ковид-19
Преносен прочистувач на воздух може да помогне во борбата против Ковид-19

Преносен прочистувач на воздух може да помогне во борбата против Ковид-19

Естонската технолошка компанија „Респирај“ (Respiray) промовираше преносен прочистувач на воздухот, за кој тврди дека убива над 99 проценти од вирусите и бактериите со помош на ултравиолетова светлина. Преносниот прочистувач на воздух е развиен во соработка со универзитети од Естонија и од Полска, а поддржан е од естонското Министерство за образование,

Ново оружје против КОВИД: Прочистувач на воздух што убива 99% од вирусите

Ново оружје против КОВИД: Прочистувач на воздух што убива 99% од вирусите

Естонската технолошка компанија Respiray промовираше преносен прочистувач на воздухот, за кој тврди дека убива над 99 проценти од вирусите и бактериите со помош на ултравиолетова светлина. Преносниот прочистувач на воздух е развиен во соработка со универзитети од Естонија и од Полска, а поддржан е од естонското Министерство за образование, кое планира

Преносен прочистувач на воздух може да помогне во борбата против Ковид-19

Преносен прочистувач на воздух може да помогне во борбата против Ковид-19

Естонската технолошка компанија „Респирај“ (Respiray) промовираше преносен прочистувач на воздухот, за кој тврди дека убива над 99 проценти од вирусите и бактериите со помош на ултравиолетова светлина. Преносниот прочистувач на воздух е развиен во соработка со универзитети од Естонија и од Полска, а поддржан е од естонското Министерство за образование,

Произведен пренослив прочистувач на воздух што се носи околу вратот

Произведен пренослив прочистувач на воздух што се носи околу вратот

Естонската технолошка компанија „Респирај“ лансираше преносен прочистувач на воздух за кој тврди дека убива повеќе од 99% од вирусите и бактериите користејќи ултравиолетова светлина. Компанијата наведува дека уредот е развиен во соработка со универзитети во Естонија и Полска и дека е поддржан од естонското Министерство за образование, кое има намера

Преносен прочистувач на воздух може да помогне во борбата против Ковид-19

Преносен прочистувач на воздух може да помогне во борбата против Ковид-19

Естонската технолошка компанија „Респирај“ (Respiray) промовираше преносен прочистувач на воздухот, за кој тврди дека убива над 99 проценти од вирусите и бактериите со помош на ултравиолетова светлина. Преносниот прочистувач на воздух е развиен во соработка со универзитети од Естонија и од Полска, а поддржан е од естонското Министерство за образование,

Естонска фирма направи преносен уред што убива 99 отсто од вирусите

Естонска фирма направи преносен уред што убива 99 отсто од вирусите

Естонската технолошка компанија „Респиреј“ лансираше преносен прочистувач на воздухот за кој тврди дека убива повеќе од 99 отсто од вирусите и бактериите со помош на ултравиолетови зраци. Компанијата наведува дека уредот е развиен во соработка со универзитетот во Есотнија и во Полска и дека зад него стои естонското министерство за образование кое има

Произведен пренослив прочистувач на воздух што се носи околу вратот

Произведен пренослив прочистувач на воздух што се носи околу вратот

Естонската технолошка компанија „Респирај“ лансираше преносен прочистувач на воздух за кој тврди дека убива повеќе од 99% од вирусите и бактериите користејќи ултравиолетова светлина. Компанијата наведува дека уредот е развиен во соработка со универзитети во Естонија и Полска и дека е поддржан од естонското Министерство за образование, кое има намера

И прочистувачи на воздух ќе носиме на вратот против ковид-19?!

И прочистувачи на воздух ќе носиме на вратот против ковид-19?!

Естонската технолошка компанија „Респирај“ (Respiray) промовираше преносен прочистувач на воздухот, за кој тврди дека убива над 99 проценти од вирусите и бактериите со помош на ултравиолетова светлина. Преносниот прочистувач на воздух е развиен во соработка со универзитети од Естонија и од Полска, а поддржан е од естонското Министерство за образование,