притисни ентер »

Подобро два хамбургери, наместо хамбургер и помфрит?!
Подобро два хамбургери, наместо хамбургер и помфрит?!

Подобро два хамбургери, наместо хамбургер и помфрит?!

Хамбургерот во себе содржи околу 40 грама јаглехидрати, 17 грама белковини во месото и 10 грама масти, додека порција помфрит има ист број калории како хамбургерот, но содржи многу масти и јаглехидрати – а, мошне малку протеини. Калориите што се внесуваат со брзата храна не е нималку добра работа, но нутриционистката Емили Филд советува наместо да