притисни ентер »

Вакцината на „Џонсон и Џонсон” следниот месец може да биде одобрена за употреба
Вакцината на „Џонсон и Џонсон” следниот месец може да биде одобрена за употреба

Вакцината на „Џонсон и Џонсон” следниот месец може да биде одобрена за употреба

Американската компанија „Џонсон и Џонсон” следната недела треба да ги објави резултатите од третата фаза на тестирање на својата вакцина против коронавирус, пренесува Си-Ен-Би-Ес. Компанијата наведува дека резултатите ќе бидат сеопфатни и многу инклузивни во однос на опфатот на различни групи засновани на етничка припадност, возраст, географско подрачје,

Вакцината на „Џонсон и Џонсон“ следниот месец може да биде одобрена за употреба

Вакцината на „Џонсон и Џонсон“ следниот месец може да биде одобрена за употреба

Американската компанија „Џонсон и Џонсон“ следната недела треба да ги објави резултатите од третата фаза на тестирање на својата вакцина против коронавирус, пренесува Си-Ен-Би-Ес.