притисни ентер »

Никогаш Северна, само плата и бенефиции!
Никогаш Северна, само плата и бенефиции!

Никогаш Северна, само плата и бенефиции!

Разбирам, ја градат својата политичка платформа на „вечна“ конфронтација. И кога се на власт и кога се во опозиција, најмал проблем им е да „најдат“ непријатели, а ако ги нема, да си ги создадат. Тоа е една бескрајна, мачна и мрачна приказна, без многу логика. Една тотална бесмислица за разни херојства и предавства, жртви, митови и легенди од некоја