притисни ентер »

Англичаните на родителите на Медведев не им даваат виза, да го гледаат синот.
Англичаните на родителите на Медведев не им даваат виза, да го гледаат синот.

Англичаните на родителите на Медведев не им даваат виза, да го гледаат синот.

Рускиот тенисер Данил Медведев ќе остане без поддршката од своите родители на завршниот турнир во Лондон кој почнува денеска, затоа што тие не можат да добијат англиска виза. „Мојата сопруга и јас бевме на турнирот во Париз и деновиве аплициравме за англиска виза во визниот центар во Париз, бидејќи живееме во Франција. Иако е поднесено во регуларно

Родителите на Медведев не можат да го гледаат синот во Лондон затоа што не им даваат англиска виза

Родителите на Медведев не можат да го гледаат синот во Лондон затоа што не им даваат англиска виза

Рускиот тенисер Данил Медведев ќе остане без поддршката од своите родители на завршниот турнир во Лондон кој почнува денеска, затоа што тие не можат да добијат англиска виза. „Мојата сопруга и јас бевме на турнирот во Париз и деновиве аплициравме за англиска виза во визниот центар во Париз, бидејќи живееме во Франција. Иако е поднесено во регуларно

Британската влада не им даде визи на родителите на Медведев

Британската влада не им даде визи на родителите на Медведев

Рускиот тенисер утре го започнува настапот на завршниот Мастерс турнир во Лондон, но политиката не дозволи неговите родители да се најдат на трибините. Родителите на рускиот тенисер Данил Медведев нема да бидат во можност да ги бодрат својот син на завршниот Мастерс во Лондон. Британската влада не им издаде виза на мајката и таткото на Данил Медведев