притисни ентер »

До следната девојка која ќе го љуби...
До следната девојка која ќе го љуби...

До следната девојка која ќе го љуби...

Тоа момче е нешто посебно, зарем не? Сигурно убаво го гледаше кога првпат го здогледа. Сигурно им збореше на другарките за првиот пат кога излеговте. Знам, и јас бев иста таква. Најверојатно ти е чудно што го читаш ова, но само сакав да знаеш неколку работи за ова момче кое не ти излегува од глава, па дури и да ти дадам неколку совети. Прво, сакам