притисни ентер »

Се реконструира втората фаза од улицата „Индира Ганди“ во Шуто Оризари
Се реконструира втората фаза од улицата „Индира Ганди“ во Шуто Оризари

Се реконструира втората фаза од улицата „Индира Ганди“ во Шуто Оризари

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа втората фаза од реконструкцијата на улицата „Индира Ганди“ во Општината Шуто Оризари. Обновата на вториот дел од оваа фреквентна сообраќајница е предвидено да заврши во рок од 50 дена. – Како што ветивме минатата есен кога ја почнавме реконструкцијата на првата фаза од улицата „Индира Ганди“, оваа пролет ја

Почна втората фаза од реконструкцијата на улицата „Индира Ганди“

Почна втората фаза од реконструкцијата на улицата „Индира Ганди“

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа втората фаза од реконструкцијата на улицата „Индира Ганди“, во општина Шуто Оризари. Обновата на вториот дел од оваа фреквентна сообраќајница е предвидено да заврши во рок од 50 дена. – Како што ветивме минатата есен кога ја почнавме реконструкцијата на првата фаза од улицата „Индира Ганди“, оваа пролет ја почнуваме

Се реконструира втората фаза од улицата „Индира Ганди" во Шуто Оризари

Се реконструира втората фаза од улицата „Индира Ганди" во Шуто Оризари

Обновата на вториот дел од оваа фреквентна сообраќајница е предвидено да заврши во рок од 50 дена. – Како што ветивме минатата есен кога ја почнавме реконструкцијата на првата фаза од улицата „Индира Ганди", оваа пролет ја почнуваме реконструкцијата на втората фаза од оваа улица, и тоа во должина од 800 метри, од улицата „Бутелски венец" до улицата

Се реконструира втората фаза од улицата „Индира Ганди“ во Шуто Оризари

Се реконструира втората фаза од улицата „Индира Ганди“ во Шуто Оризари

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа втората фаза од реконструкцијата на улицата „Индира Ганди“ во Општината Шуто Оризари. Обновата на вториот дел од оваа фреквентна сообраќајница е предвидено да заврши во рок од 50 дена. – Како што ветивме минатата есен кога ја почнавме реконструкцијата на првата фаза од улицата „Индира Ганди“, оваа пролет ја

Град Скопје денеска ја почна втората фаза од реконструкцијата на улицата Индира Ганди

Град Скопје денеска ја почна втората фаза од реконструкцијата на улицата Индира Ганди

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа втората фаза од реконструкцијата на улицата Индира Ганди, во општината Шуто Оризари. Обновата на вториот дел од оваа фреквентна сообраќајница е предвидено да заврши во рок од 50 дена. - Како што ветивме минатата есен кога ја почнавме реконструкцијата на првата фаза од улицата Индира Ганди, оваа пролет ја почнуваме

Се реконструира втората фаза од улицата „Индира Ганди“ во Шуто Оризари

Се реконструира втората фаза од улицата „Индира Ганди“ во Шуто Оризари

Скопје, 13 февруари 2020 (МИА) – Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа втората фаза од реконструкцијата на улицата „Индира Ганди“ во Општината Шуто Оризари. Обновата на вториот дел од оваа фреквентна сообраќајница е предвидено да заврши во рок од 50 дена. – Како што ветивме минатата есен кога ја почнавме реконструкцијата на првата фаза од улицата

Започна со реконструкција втората фаза од „Индира Ганди“, Шилегов најави изградба и на парк

Започна со реконструкција втората фаза од „Индира Ганди“, Шилегов најави изградба и на парк

Во текот на реконструкцијата на оваа делница, во овој дел од градот ќе биде воведен привремен сообраќаен режим. Денеска почна втората фаза од реконструкцијата на улицата Индира Ганди, во општината Шуто Оризари. Обновата на вториот дел од оваа фреквентна сообраќајница е предвидено да заврши во рок од 50 дена. Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов

Шилегов: Се реконструира втората фаза од улицата Индира Ганди во Шуто Оризари

Шилегов: Се реконструира втората фаза од улицата Индира Ганди во Шуто Оризари

Екипите на Град Скопје денеска ја почна а втората фаза од реконструкцијата на ул ицата Индира Ганди , во о пштина та Шуто Оризари. Обновата на вториот дел од оваа фреквентна сообраќајница е предвидено да заврши во рок од 50 дена, соопшти Шилегов. - Како што ветивме минатата есен кога ја почнавме реконструкцијата на првата фаза од улицата Индира Ганди,

Се реконструира втората фаза од улицата „Индира Ганди“ во Шуто Оризари

Се реконструира втората фаза од улицата „Индира Ганди“ во Шуто Оризари

Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа втората фаза од реконструкцијата на улицата „Индира Ганди“ во Општината Шуто Оризари. Обновата на вториот дел од оваа фреквентна сообраќајница е предвидено да заврши во рок од 50 дена. Скопје, 13 февруари 2020 (МИА) – Екипите на Град Скопје денеска ја почнаа втората фаза од реконструкцијата на улицата „Индира