притисни ентер »

Се удави рибар во Вардар кај Миравци
Се удави рибар во Вардар кај Миравци

Се удави рибар во Вардар кај Миравци

Додека две лица попладнево местеле мрежи во Вардар во близина на селото Миравци, едниот маж паднал и го снемало во водата, дознава „Центар.мк“. По неколку часовно пребарување од страна на надлежните служби, нешто пред 20 часот, мажот на возраст од 55 години е пронајден мртов од страна на жителите на селото и неговото тело е извлечено од водите на Вардар

Трагедија: Тело на маж вечерва извлечено од Вардар

Трагедија: Тело на маж вечерва извлечено од Вардар

Попладнево, нешто пред 16 часот во близина на селото Миравци, во Вардар, додека две лица, местеле мрежи во реката, едниот маж паднал и го снемало во водата, дознава Centar.mk. По неколку часовно пребарување од страна на надлежните служби, нешто пред 20 часот, мажот на возраст од 55 години е пронајден мртов од страна на жителите на селото и неговото

Тело на маж вечерва извлечено од Вардар

Тело на маж вечерва извлечено од Вардар

Денеска, нешто пред 16 часот во близина на селото Миравци, во Вардар, додека две лица, местеле мрежи во реката, едниот паднал и го снемало во водата, пренесе порталот Centar.mk. По неколку часовно пребарување од страна на надлежните служби, нешто пред 20 часот, мажот на возраст од 55 години е пронајден мртов од страна на жителите на селото и неговото

Пронајдено телото на маж кој паднал во водите на Вардар додека местел мрежи во реката

Пронајдено телото на маж кој паднал во водите на Вардар додека местел мрежи во реката

Попладнево, нешто пред 16 часот во близина на селото Миравци, во Вардар, додека две лица, местеле мрежи во реката, Едниот маж паднал и го снемало во водата, пренесе Centar.mk По неколку часовно пребарување од страна на надлежните служби, нешто пред 20 часот, мажот на возраст од 55 години е пронајден мртов од страна на жителите на селото и неговото

Пронајдено тело на маж кој исчезнал во водите на Вардар

Пронајдено тело на маж кој исчезнал во водите на Вардар

Денеска, нешто пред 16 часот во близина на селото Миравци, во Вардар, додека две лица, местеле мрежи во реката, едниот паднал и го снемало во водата, пренесе порталот Centar.mk. По неколку часовно пребарување од страна на надлежните служби, нешто пред 20 часот, мажот на возраст од 55 години е пронајден мртов од страна на жителите на селото и неговото

Трагедија: Тело на маж вечерва извлечено од Вардар

Трагедија: Тело на маж вечерва извлечено од Вардар

Трагедија: Тело на маж вечерва извлечено од Вардар Попладнево, нешто пред 16 часот во близина на селото Миравци, во Вардар, додека две лица, местеле мрежи во реката, едниот маж паднал и го снемало во водата, дознава Centar.mk. По неколку часовно пребарување од страна на надлежните служби, нешто пред 20 часот, мажот на возраст од 55 години е пронајден

Риболовец се удави во Вардар

Риболовец се удави во Вардар

Додека две лица попладнево местеле мрежи во Вардар во близина на селото Миравци, едниот маж паднал и го снемало во водата, дознава „Центар.мк“. По неколку часовно пребарување од страна на надлежните служби, нешто пред 20 часот, мажот на возраст од 55 години е пронајден мртов од страна на жителите на селото и неговото тело е извлечено од водите на Вардар

Трагедија во Македонија: Вечерва е пронајдено телото на маж кој исчезнал во водите на Вардар

Трагедија во Македонија: Вечерва е пронајдено телото на маж кој исчезнал во водите на Вардар

Попладнево, нешто пред 16 часот во близина на селото Миравци, во Вардар, додека две лица, местеле мрежи во реката, Едниот маж паднал и го снемало во водата, дознава Centar.mk По неколку часовно пребарување нс од страна надлежните служби, нешто пред 20 часот, мажот на возраст од 55 години е пронајден мртов од страна на жителите на селото и неговото

Трагедија во Миравци: Тело на маж вечерва извлечено од Вардар

Трагедија во Миравци: Тело на маж вечерва извлечено од Вардар

Попладнево, нешто пред 16 часот во близина на селото Миравци, во Вардар, додека две лица, местеле мрежи во реката, едниот маж пaднал и го снемало во водата, дознава Centar.mk. По неколку часовно пребарување од страна на надлежните служби, нешто пред 20 часот, мажот на возраст од 55 години е пронајден мpтов од страна на жителите на селото и неговото