притисни ентер »

Маџовски се враќа на средината на февруари, Велковски и Танкоски одат на магнетна

Маџовски се враќа на средината на февруари, Велковски и Танкоски одат на магнетна

Тренерот Жељко Бабиќ на Е.Пелистер очекува полека да го комплетира ростерот со враќањето на повредените ракометари и учесниците на Светското првенство во Египет. Од таборот на битолскиот состав известија дека  Бојан Маџовски со терапија го лекува скршениот прст на пријателскиот натпревар против Чиле пред Мундијалот, негово враќање се очекува кон средината

Маџовски се враќа на средината на февруари, Велковски и Танкоски одат на магнетна

Маџовски се враќа на средината на февруари, Велковски и Танкоски одат на магнетна

Тренерот Жељко Бабиќ на Е.Пелистер очекува полека да го комплетира ростерот со враќањето на повредените ракометари и учесниците на Светското првенство во Египет. Од таборот на битолскиот состав известија дека  Бојан Маџовски со терапија го лекува скршениот прст на пријателскиот натпревар против Чиле пред Мундијалот, негово враќање се очекува кон средината

Маџовски, Кушан, Велковски  - кога се враќаат повредените ракометари на Еурофарм Пелистер?

Маџовски, Кушан, Велковски - кога се враќаат повредените ракометари на Еурофарм Пелистер?

Ракометарите на Еурофарм Пелистер се вратија од Заграб, каде минаа шест дена и одиграа три контролни натпревари. Тренерот Жељко Бабиќ очекува полека да го комплетира ростерот со враќањето на повредените ракометари и учесниците на Светското првенство во Египет. Бојан Маџовски со терапија го лекува скршениот прст на пријателскиот натпревар против Чиле