притисни ентер »

Приведенo лицe од Албанија барано од Интерпол
Приведенo лицe од Албанија барано од Интерпол

Приведенo лицe од Албанија барано од Интерпол

Во 01.30 часот на влез во земјава, на граничниот премин „Ќафасан“, полициски службеници го привеле Ц.Л. (34) од Пешкопеја, Република Албанија, затоа што при пасошка контрола било констатирано дека се наоѓа на Стоп – листа со мерка „Апси“ по барање од Интерпол-Атина , Република Грција. Во 05.30 часот лицето било предадено на полициски службеници од

Приведенo лицe од Албанија барано од Интерпол

Приведенo лицe од Албанија барано од Интерпол

Во 01.30 часот на влез во земјава, на граничниот премин „Ќафасан“, полициски службеници го привеле Ц.Л. (34) од Пешкопеја, Република Албанија, затоа што при пасошка контрола било констатирано дека се наоѓа на Стоп – листа со мерка „Апси“ по барање од Интерпол-Атина , Република Грција. Во 05.30 часот лицето било предадено на полициски службеници од

На граничниот премин „Ќафасан“ приведен Албанец кој е баран од Интерпол-Атина

На граничниот премин „Ќафасан“ приведен Албанец кој е баран од Интерпол-Атина

Полициски службеници денеска во 01:30 часот на влезот во Северна Македонија, на граничниот премин „Ќафасан“ го лишиле од слобода и привеле Ц.Л.(34) од Пешкопеја, Република Албанија. Како што соопштија од МВР, при пасошка контрола на ова лице, било констатирано дека се наоѓа на Стоп – листа со мерка „Апси“ по барање од Интерпол-Атина, Република Грција

Приведен aлбански државјанин кој е баран од Интерпол-Атина

Приведен aлбански државјанин кој е баран од Интерпол-Атина

Полициски службеници денеска во 01:30 часот на влезот во Северна Македонија, на граничниот премин „Ќафасан" го лишиле од слобода и привеле Ц.Л.(34) од Пешкопеја, Република Албанија. Полициски службеници денеска во 01:30 часот на влезот во Северна Македонија, на граничниот премин „Ќафасан" го лишиле од слобода и привеле Ц.Л.(34) од Пешкопеја, Република

Приведенo лицe од Албанија барано од Интерпол

Приведенo лицe од Албанија барано од Интерпол

Во 01.30 часот на влез во земјава, на Граничниот премин „Ќафасан“, полициски службеници го привеле Ц.Л.(34) од Пешкопеја, Република Албанија, затоа што при пасошка контрола било констатирано дека се наоѓа на Стоп – листа со мерка „Апси“ по барање од Интерпол-Атина , Република Грција. Во 05.30 часот лицето било предадено на полициски службеници од Полициската

Приведенo лицe од Албанија барано од Интерпол

Приведенo лицe од Албанија барано од Интерпол

Во 01.30 часот на влез во земјава, на Граничниот премин „Ќафасан“, полициски службеници го привеле Ц.Л.(34) од Пешкопеја, Република Албанија, затоа што при пасошка контрола било констатирано дека се наоѓа на Стоп – листа со мерка „Апси“ по барање од Интерпол-Атина , Република Грција. Во 05.30 часот лицето било предадено на полициски службеници од Полициската

Приведенo лицe од Албанија барано од Интерпол

Приведенo лицe од Албанија барано од Интерпол

Во 01.30 часот на влез во земјава, на Граничниот премин „Ќафасан“, полициски службеници го привеле Ц.Л.(34) од Пешкопеја, Република Албанија, затоа што при пасошка контрола било констатирано дека се наоѓа на Стоп – листа со мерка „Апси“ по барање од Интерпол-Атина , Република Грција. Во 05.30 часот лицето било предадено на полициски службеници од Полициската

На граничниот премин „Ќафасан“ приведен Албанец кој е баран од Интерпол-Атина

На граничниот премин „Ќафасан“ приведен Албанец кој е баран од Интерпол-Атина

Полициски службеници денеска во 01:30 часот на влезот во Северна Македонија, на граничниот премин „Ќафасан“ го лишиле од слобода и привеле Ц.Л.(34) од Пешкопеја, Република Албанија. Како што соопштија од МВР, при пасошка контрола на ова лице, било констатирано дека се наоѓа на Стоп – листа со мерка „Апси“ по барање од Интерпол-Атина, Република Грција

Приведенo лицe од Албанија барано од Интерпол

Приведенo лицe од Албанија барано од Интерпол

Во 01.30 часот на влез во земјава, на Граничниот премин „Ќафасан“, полициски службеници го привеле Ц.Л.(34) од Пешкопеја, Република Албанија, затоа што при пасошка контрола било констатирано дека се наоѓа на Стоп – листа со мерка „Апси“ по барање од Интерпол-Атина , Република Грција. Во 05.30 часот лицето било предадено на полициски службеници од Полициската