притисни ентер »

Забрана за движење на сите граѓани за време на викенд од 16 до 5 часот!
Забрана за движење на сите граѓани за време на викенд од 16 до 5 часот!

Забрана за движење на сите граѓани за време на викенд од 16 до 5 часот!

За уште поголема заштита на населението од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд, објави премиерот Оливер Спасовски. Се забранува движењето на сите граѓани за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот попладне до 5 часот наутро! Остануваат на сила и сите

Се забранува движење од 16 до 5 часот за време на викендот

Се забранува движење од 16 до 5 часот за време на викендот

Со цел уште поголема заштита на населението од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд. „Се забранува движењето на сите граѓани за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот до 05 часот! Остануваат на сила и сите други претходно донесени забрани“, соопштуваат

Забрана за движење на сите граѓани за веме на викенд од 16 до 5 часот!

Забрана за движење на сите граѓани за веме на викенд од 16 до 5 часот!

За уште поголема заштита на населението од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд, објави премиерот Оливер Спасовски. Се забранува движењето на сите граѓани за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот попладне до 5 часот наутро! Остануваат на сила и сите

Владата со одлука за забрана за движење во деновите на викендот

Владата со одлука за забрана за движење во деновите на викендот

На предлог на Комисијата за заразни болести, и по заклучок на Главниот координативен кризен штаб за целосна координација за спречување на внесување и ширење на коронавирусот COVID-19, Владата донесе одлука за измени и дополнувања на забраната на движење на целата територија на Република Северна Македонија за време на деновите на викендите. Со овие

Владата со одлука за забрана за движење во деновите на викендот

Владата со одлука за забрана за движење во деновите на викендот

На предлог на Комисијата за заразни болести, и по заклучок на Главниот координативен кризен штаб за целосна координација за спречување на внесување и ширење на коронавирусот COVID-19, Владата донесе одлука за измени и дополнувања на забраната на движење на целата територија на Република Северна Македонија за време на деновите на викендите. Со овие

За време на викендите се забранува движење од 16 до 5 часот

За време на викендите се забранува движење од 16 до 5 часот

Со цел уште поголема заштита од ширењето на коронавирусот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд. Како што објави техничкиот министер, Оливер Спасовски, на Фејсбук, за време на викенд (сабота и недела) се забранува движењето на сите граѓани од 16 до 5 часот. Како што посочува Спасовски,

За време на викендите се забранува движење од 16 до 5 часот

За време на викендите се забранува движење од 16 до 5 часот

Со цел уште поголема заштита од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд. Како што објвави техничкиот министер, Оливер Спасовски на „Фејсбук“, за време на викендот (сабота и недела) се забранува движењето на сите граѓани од 16 часот до 5 часот. Како што посочува

Владата донесе одлука за забрана на движење на сите граѓани викендот од 16 до 5 часот

Владата донесе одлука за забрана на движење на сите граѓани викендот од 16 до 5 часот

Се забранува движењето на сите граѓани за време на викендот (сабота и недела) од 16 часот до 5 часот, одлучи Владата на денешната седница со цел поголема заштита на населението од ширењето на коронавирусот. Оваа одлука на Владата, која е дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викендот, по прес-конференцијата на министерот

Спасовски: Новата забрана за движење во викенд е за поголема заштита, остануваат да важат и претходните

Спасовски: Новата забрана за движење во викенд е за поголема заштита, остануваат да важат и претходните

За време на викенд (сабота и недела) за сите граѓани се забранува движењето од 16 часот до 5 часот наредниот ден. Одлуката ја донесе Владата, а на Фејсбук ја соопшти премиерот Оливер Спасовски. -Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд, со цел уште поголема заштита на населението од ширењето