притисни ентер »

РАМА ПРЕЧЕКАН СО КАМЕЊА од Албанците - ИМА ПОВРЕДЕНИ
РАМА ПРЕЧЕКАН СО КАМЕЊА од Албанците - ИМА ПОВРЕДЕНИ

РАМА ПРЕЧЕКАН СО КАМЕЊА од Албанците - ИМА ПОВРЕДЕНИ

Рама оди си, извикувала толпата која вчера го пречекала албанскиот премиер Еди Рама на влезот во градот Либражд во близина на Македонската граница кај Охрид. Членовите на Демократската партија кои бараат оставка фрлале со камења по возилото на Рама кој одел на средба со граѓани во градот Прења. На видеото се гледа дека откако полицијата која се судрила

Нападнатo возилото на Еди Рама: Полицијата тешко излезе на крај со гневните демонстранти

Нападнатo возилото на Еди Рама: Полицијата тешко излезе на крај со гневните демонстранти

Демонстранти со камења нападнаа конвој во кој беше и возилото на албанскиот премиер Еди Рама, во албанскиот град Либражд, во непосредна близина на македонската граница. Според информациите, полицијата имала потешкотии да спречи блокадата на конвојот на Рама. Возилото на албанскиот премиер сепак успеало да го заобиколи нејголемиот дела од насобраната

Нападнато возилото на албанскиот премиер Рама

Нападнато возилото на албанскиот премиер Рама

Колоната возила, меѓу кои беше и возилото на премиерот Рама , со камења беше нападната од толпа граѓани. Инцидентот се случи во градот Либражд, во непосредна близина на македонската граница, а возачот на Рама успеал да се извлече користејќи споредни патчиња.

Нападнато возилото на албанскиот премиер Еди Рама

Нападнато возилото на албанскиот премиер Еди Рама

Автомобилот на албанскиот премиер Еди Рама, како и останатите возила од придружбата, биле нападанати со јајца, тврди предмети и пиротехнички средства во градот Либражд, кој е на околу 60 километри од граничниот премин Ќафасан на албанско-македонската граница. Според полициското соопштение, инцидентот се случил при влегувањето во градот каде Рама требало

ВИДЕО Демонстранти го нападнаа возилото на Еди Рама

ВИДЕО Демонстранти го нападнаа возилото на Еди Рама

Демонстранти во Албанија фрлајќи камења и други предмети го нападнаа конвојот автомобили во кој беше и албанскиот премиер, Еди Рама, откако се обидоа да го блокираат патот Елсабон – Либражд, во источна Албанија во близина на македонско-албанската граница. Автомобилот на Рама сепак успеак да ја заобиколи насилната толпа, користејќи ги споредните улуци

Нападнатo возилото на Еди Рама: Полицијата тешко излезе на крај со гневните демонстранти

Нападнатo возилото на Еди Рама: Полицијата тешко излезе на крај со гневните демонстранти

Демонстранти со камења нападнаа конвој во кој беше и возилото на албанскиот премиер Еди Рама, во албанскиот град Либражд, во непосредна близина на македонската граница. Според информациите, полицијата имала потешкотии да ја спречи блокадата на конвојот на Рама. Возилото на албанскиот премиер сепак успеало да го заобиколи нејголемиот дел од насобраната

Нападнато возилото на албанскиот премиер Еди Рама

Нападнато возилото на албанскиот премиер Еди Рама

Автомобилот на албанскиот премиер Еди Рама, како и останатите возила од придружбата, биле нападанати со јајца, тврди предмети и пиротехнички средства во градот Либражд, кој е на околу 60 километри од граничниот премин Ќафасан на албанско-македонската граница. Според полициското соопштение, инцидентот се случил при влегувањето во градот каде Рама требало

РАМА ПРЕЧЕКАН СО КАМЕЊА од Албанците - ИМА ПОВРЕДЕНИ

РАМА ПРЕЧЕКАН СО КАМЕЊА од Албанците - ИМА ПОВРЕДЕНИ

Рама оди си, извикувала толпата која вчера го пречекала албанскиот премиер Еди Рама на влезот во градот Либражд во близина на Македонската граница кај Охрид. Членовите на Демократската партија кои бараат оставка фрлале со камења по возилото на Рама кој одел на средба со граѓани во градот Прења. На видеото се гледа дека откако полицијата која се судрила

Нападнато возилото на албанскиот премиер Еди Рама

Нападнато возилото на албанскиот премиер Еди Рама

Автомобилот на албанскиот премиер Еди Рама, како и останатите возила од придружбата, биле нападанати со јајца, тврди предмети и пиротехнички средства во градот Либражд, кој е на околу 60 километри од граничниот премин Ќафасан на албанско-македонската граница. Според полициското соопштение, инцидентот се случил при влегувањето во градот каде Рама требало

Нападнатo возилото на Еди Рама: Полицијата тешко излезе на крај со гневните демонстранти

Нападнатo возилото на Еди Рама: Полицијата тешко излезе на крај со гневните демонстранти

Демонстранти со камења нападнаа конвој во кој беше и возилото на албанскиот премиер Еди Рама, во албанскиот град Либражд, во непосредна близина на македонската граница. Според информациите, полицијата имала потешкотии да спречи блокадата на конвојот на Рама. Возилото на албанскиот премиер сепак успеало да го заобиколи нејголемиот дела од насобраната