притисни ентер »

CRUISE CULT – The Art of the motorcycle 2022
CRUISE CULT – The Art of the motorcycle 2022

CRUISE CULT – The Art of the motorcycle 2022

Почитувани љубители на мотоциклистичката култура, Со особена чест Ве покануваме да бидете дел од првата манифестација CRUISE CULT – The Art of the motorcycle 2022, која ќе се оддржи во сабота 25.06.2022 год., во период од 12.00 ч. – 17.00 ч. во Парк на Франкофонија - Скопје. Идејата на оваа манифестација е да ја популаризираме мотоциклистичката култура,