притисни ентер »

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство
Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Вкупно 16 производители од повеќе градови низ Македонија учествуваат на 18. Денови на мед во Куманово. Манифестацијата се одржува на градскиот плоштад, а ја организира здружението „Пчела“ – Куманово. Според претседателот на здружението, Часлав Ристовски, на саемот може да се купат мед, матичен млеч, восок, прополис, полен по саемски цени. – Медот се

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Манифестацијата се одржува на градскиот плоштад, а ја организира здружението „Пчела“ - Куманово. Според претседателот на здружението, Часлав Ристовски, на саемот може да се купат мед, матичен млеч, восок, прополис, полен по саемски цени. Медот се продава по 400 денари за килограм, а квалитетот е одличен, 300 денари чини грам матичен млеч, а раствор

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Вкупно 16 производители од повеќе градови низ Македонија учествуваат на 18. Д енови на мед во Куманово. Манифестацијата се одржува на градскиот плоштад, а ја организира здружението „Пчела“ – Куманово. Според претседателот на здружението, Часлав Ристовски, на саемот може да се купат мед, матичен млеч, восок, прополис, полен по саемски цени. –

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Вкупно 16 производители од повеќе градови низ Македонија учествуваат на 18. Д енови на мед во Куманово. Манифестацијата се одржува на градскиот плоштад, а ја организира здружението „Пчела“ - Куманово. Според претседателот на здружението, Часлав Ристовски, на саемот може да се купат мед, матичен млеч, восок, прополис, полен по саемски цени. - Медот

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Вкупно 16 производители од повеќе градови низ Македонија учествуваат на 18. Д енови на мед во Куманово. Манифестацијата се одржува на градскиот плоштад, а ја организира здружението „Пчела“ - Куманово. Според претседателот на здружението, Часлав Ристовски, на саемот може да се купат мед, матичен млеч, восок, прополис, полен по саемски цени. - Медот

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Вкупно 16 производители од повеќе градови низ Македонија учествуваат на 18. Денови на мед во Куманово. Манифестацијата се одржува на градскиот плоштад, а ја организира здружението „Пчела“ – Куманово. Според претседателот на здружението, Часлав Ристовски, на саемот може да се купат мед, матичен млеч, восок, прополис, полен по саемски цени. – Медот се

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство Вкупно 16 производители од повеќе градови низ Македонија учествуваат на  18. Денови на мед во Куманово. Манифестацијата се одржува на градскиот плоштад, а ја организира здружението „Пчела“ – Куманово. Според претседателот на здружението, Часлав Ристовски, на саемот може да се купат мед, матичен

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Годинава нема извоз на мед поради намаленото производство

Вкупно 16 производители од повеќе градови низ Македонија учествуваат на 18. Денови на мед во Куманово. Манифестацијата се одржува на градскиот плоштад, а ја организира здружението „Пчела“ – Куманово. Според претседателот на здружението, Часлав Ристовски, на саемот може да се купат мед, матичен млеч, восок, прополис, полен по саемски цени. – Медот се