притисни ентер »

Се сеќавате ли на VW Corrado? Вака би можел да изгледа новата генерација
Се сеќавате ли на VW Corrado? Вака би можел да изгледа новата генерација

Се сеќавате ли на VW Corrado? Вака би можел да изгледа новата генерација

Се сеќавате ли на моделот Corrado на Volkswagen? Овој модел во понудата на германскиот производител се наоѓаше во периодот од 1988 па се до 1995 година. Сега, нешто повеќе од 20 години подоцна, на интернет се појавија рендери од можниот изглед на втората генерација на овој модел. Рендерите доаѓаат од рускиот интернет сајт Kolesa.ru кој неколку пати