притисни ентер »

9 Смешни фотографии кои прикажуваат како изгледа семејниот живот во вистинското светло
9 Смешни фотографии кои прикажуваат како изгледа семејниот живот во вистинското светло

9 Смешни фотографии кои прикажуваат како изгледа семејниот живот во вистинското светло

На фотографот Даниеле Гинтер, му здосадиле вообичаените семејни фотосесии, каде што сите се уредно облечени, исчешлани, насмевнати и седат во неприродни пози во нереално преубави ентериери. Еве како изгледа семејниот живот во реалноста:

Хумористични фотографии кои прикажуваат како изгледа семејниот живот!

Хумористични фотографии кои прикажуваат како изгледа семејниот живот!

Низ животот луѓето се среќаваат, венчаваат, раѓаат деца… Ние честопати го идеализираме претстојниот семеен живот, фантазираме, сонуваме, но кога ќе дојде време, всушност се покажува дека не е онака како што сме замислувале. На фотографот Даниеле Гинтер, му здосадиле вообичаените семејни фотосесии, каде што сите се уредно облечени, исчешлани, насмевнати