притисни ентер »

Во 13 часот продолжува седницата, пратениците треба да гласаат за законот за обвинителство
Во 13 часот продолжува седницата, пратениците треба да гласаат за законот за обвинителство

Во 13 часот продолжува седницата, пратениците треба да гласаат за законот за обвинителство

Собранието денеска во 13 часот треба да ја продолжи работата по 135. седница, на чиј дневен ред се Предлог-законот за јавно обвинителство и Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за Советот на јавни обвинители. Расправата за Предлог-законот за јавно обвинителство заврши доцна синоќа, а гласањето, како што соопшти претседателот на Собранието

Собранието ја разреши Мизрахи, донесени и измени на Изборниот законик

Собранието ја разреши Мизрахи, донесени и измени на Изборниот законик

Откако Собранието рано утринава ја разреши министерката за труд и социјална политика Рашела Мизрахи, пратениците со 75 гласа „за“ го изгласаа и Предлог-законот за изменување и дополнување на Изборниот законик, како и Предлог-законот за неевидентирани лица во матичната книга на родени. Собранието денеска треба да ја продолжи работата на седницата на

Собранието денеска треба да гласа за законот за ЈО

Собранието денеска треба да гласа за законот за ЈО

Собранието на Република Северна Македонија денеска во 13 часот треба да ја продолжи работата по 135. седница, на чиј дневен ред се Предлог-законот за јавно обвинителство и Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за Советот на јавни обвинители. Собранието на Република Северна Македонија денеска во 13 часот треба да ја продолжи работата

Собранието денеска треба да гласа за законот за ЈО

Собранието денеска треба да гласа за законот за ЈО

Собранието на Република Северна Македонија денеска во 13 часот треба да ја продолжи работата по 135-та седница, на чиј дневен ред се Предлог-законот за јавно обвинителство и Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за Советот на јавни обвинители. Расправата за Предлог-законот за јавно обвинителство заврши доцна синоќа, а гласањето, како

Собранието денеска треба да гласа за законот за ЈО

Собранието денеска треба да гласа за законот за ЈО

Расправата за Предлог-законот за јавно обвинителство заврши доцна синоќа, а гласањето, како што соопшти претседателот на Собранието Талат Џафери, ќе се спроведе кога ќе се обезбеди потребното мнозинство. И изминатиот ден во фокусот беше законот за јавно обвинителство. Премиерот Оливер Спасовски смета дека во Собранието прво треба да се донесат сите

Пратениците денеска ќе гласаат за Законот за ЈО

Пратениците денеска ќе гласаат за Законот за ЈО

Собранието на Република Северна Македонија денеска во 13 часот треба да ја продолжи работата по 135. седница, на чиј дневен ред се Предлог-законот за јавно обвинителство и Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за Советот на јавни обвинители. Расправата за Предлог-законот за јавно обвинителство заврши доцна синоќа, а гласањето, како

Собранието денеска треба да гласа за законот за јавното обвинителство

Собранието денеска треба да гласа за законот за јавното обвинителство

Собранието денеска во 13 часот треба да ја продолжи работата по 135. седница, на чиј дневен ред се Предлог-законот за јавно обвинителство и Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за Советот на јавни обвинители. Расправата за Предлог-законот за јавно обвинителство заврши доцна синоќа, а гласањето, како што соопшти претседателот на Собранието

Во 13 часот продолжува седницата, пратениците треба да гласаат за законот за обвинителство

Во 13 часот продолжува седницата, пратениците треба да гласаат за законот за обвинителство

Собранието на Република Северна Македонија денеска во 13 часот треба да ја продолжи работата по 135. седница, на чиј дневен ред се Предлог-законот за јавно обвинителство и Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за Советот на јавни обвинители. Расправата за Предлог-законот за јавно обвинителство заврши доцна синоќа, а гласањето, како

Собранието денеска треба да гласа за законот за ЈО

Собранието денеска треба да гласа за законот за ЈО

Собранието на Република Северна Македонија денеска во 13 часот треба да ја продолжи работата по 135. седница, на чиј дневен ред се Предлог-законот за јавно обвинителство и Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за Советот на јавни обвинители. Расправата за Предлог-законот за јавно обвинителство заврши доцна синоќа, а гласањето, како

Собранието денеска треба да гласа за законот за ЈО

Собранието денеска треба да гласа за законот за ЈО

– Собранието на Република Северна Македонија денеска во 13 часот треба да ја продолжи работата по 135. седница, на чиј дневен ред се Предлог-законот за јавно обвинителство и Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за Советот на јавни обвинители. Расправата за Предлог-законот за јавно обвинителство заврши доцна синоќа, а гласањето, како