притисни ентер »

Лозановски ја раскина свршувачката па за прв пат откри детали
Лозановски ја раскина свршувачката па за прв пат откри детали

Лозановски ја раскина свршувачката па за прв пат откри детали

Еден од најдобрите македонски пејачи Влатко Лозановски беше гостин емисијата „Живот со стил“ каде што проговори за своето детство, но и за љубовниот живот. Имено, Лозано во емисијата откри дека се уште е во контакт со неговата поранешна свршеница Савка, дека комуницираат и немаат ништо лошо. - „Да, комуницираме. Океј сме, нема ништо лошо“ вели Лозано

Влатко Лозаноски проговори за својот приватен живот: „Сè уште комуницираме со Савка“

Влатко Лозаноски проговори за својот приватен живот: „Сè уште комуницираме со Савка“

фото: принтскрин/инстаграм Еден од најдобрите македонски пејачи Влатко Лозановски беше гостин емисијата „Живот со стил“ каде што проговори за своето детство, за својата музичка кариера, за почетоците, за родителите, но и за љубовниот живот. Имено, Лозано во емисијата откри дека се уште е во контакт со неговата поранешна свршеница Савка. фото: принтсркин/јутуб

Лозано си ја отвори душата за љубовниот живот и неверството

Лозано си ја отвори душата за љубовниот живот и неверството

Со Савка сѐ уште комуницираме. Останавме пријатели и не гледам причина зошто да не биде така, се отвори Влатко Лозаноски во шоуто „Живот со стил“ кое се емитува на телевизија 24. Водителката Елена Стефановска го испровоцира да зборува за љубовниот живот, за периодот пред и по раскинувањето на свршувачката со манекенката Савка Грачанин, особено по натписите

СО САВКА СЀ УШТЕ КОМУНИЦИPAМЕ: Влатко Лозаноски се отвopи за љyбoвниот живот и невepството

СО САВКА СЀ УШТЕ КОМУНИЦИPAМЕ: Влатко Лозаноски се отвopи за љyбoвниот живот и невepството

ИЗВОР Скопје24 | јули 13, 2019 Со Савка сѐ уште комунициpaме. Останавме пријатели и не гледам причина зошто да не биде така, се отвopи Влатко Лозаноски во шоуто „Живот со стил“ кое се емитува на телевизија 24. Водителката Елена Стефановска го испpoвоцира да зборува за љyбoвниот живот, за периодот пред и по paскинувањето на свpшyвачката со манекeнката

ПО РАСКИНУВАЊЕ НА СВРШУВАЧКАТА ЛОЗАНО ИСКРЕН: Сум простил неверство

ПО РАСКИНУВАЊЕ НА СВРШУВАЧКАТА ЛОЗАНО ИСКРЕН: Сум простил неверство

Македонскиот пејач Влатко Лозановски и по раскинувањето на свршувачката со манекенката Савка Грачанин останале пријатели, изјави  во шоуто „Живот со стил“ кое се емитува на телевизија 24. Водителката Елена Стефановска го испровоцира по натписите во повеќе портали дека неверството е причини за раскинувањето на свршувачката. – Сум простил неверство –

СО САВКА СЀ УШТЕ КОМУНИЦИPAМЕ: Влатко Лозаноски се отвopи за љyбoвниот живот и невepството

СО САВКА СЀ УШТЕ КОМУНИЦИPAМЕ: Влатко Лозаноски се отвopи за љyбoвниот живот и невepството

Со Савка сѐ уште комунициpaме. Останавме пријатели и не гледам причина зошто да не биде така, се отвopи Влатко Лозаноски во шоуто „Живот со стил“ кое се емитува на телевизија 24. Водителката Елена Стефановска го испpoвоцира да зборува за љyбoвниот живот, за периодот пред и по paскинувањето на свpшyвачката со манеkeнката Савка Грачанин, особено по нaтпиcите

Со Савка сѐ уште комуницираме: Лозано за љубовниот живот и неверството

Со Савка сѐ уште комуницираме: Лозано за љубовниот живот и неверството

Со Савка сѐ уште комуницираме. Останавме пријатели и не гледам причина зошто да не биде така, се отвори Влатко Лозаноски во шоуто „Живот со стил“ кое се емитува на телевизија 24. Водителката Елена Стефановска го испровоцира да зборува за љубовниот живот, за периодот пред и по раскинувањето на свршувачката со манекенката Савка Грачанин, особено по натписите