притисни ентер »

Заев купува време
Заев купува време

Заев купува време

Заев купува време Ко ѓавол од темјан, Зоче бега од избори, а Стево од Северна. Не знаат да заковаат ни шајка, да сработат нешто за државата уште помалку, за Македонците најмалку, ама да избегаат од местото на злосторот се мајстори. ЦСИ трага не може да им најде, а? Јок, не ви требаат ни Грисом ни Хорацио, Шерлок Холмс најмалку. Владејачите со IQ33