притисни ентер »

Сè што треба да знаете за отворените врски
Сè што треба да знаете за отворените врски

Сè што треба да знаете за отворените врски

Сè што треба да знаете за отворените врски Иако неверствата се релативно честа појава во врските и браковите, партнерите одлучуваат да останат заедно, а некои одлучуваат да се гледаат и со други луѓе истовремено. Иако ова за некои луѓе е сосема нормална појава, во општеството отворените врски се табу тема. Многумина мислат дека моногамијата е наметната