притисни ентер »

Дуда: Путин е окупатор и агресор

Дуда: Путин е окупатор и агресор

Претседателот на Полска, Анджеј Дуда по повод претстојната средба на претседателите на САД и на Русија во Хелсинки на 16 јули, изјави дека би било шокантно доколку Доналд Трамп направи какви било отстапки на Владимир Путин. Дуде запрашан дали е загрижен оти средбата Путин – Трамп би можела да има негативни последици по Полска, истакна дека очекува

Дуда: Путин е окупатор и агресор

Дуда: Путин е окупатор и агресор

Претседателот на Полска, Анджеј Дуда по повод претстојната средба на претседателите на САД и на Русија во Хелсинки на 16 јули, изјави дека би било шокантно доколку Доналд Трамп направи какви било отстапки на Владимир Путин. Дуде запрашан дали е загрижен оти средбата Путин – Трамп би можела да има негативни последици по Полска, истакна дека очекува

Дуда: Путин е окупатор и агресор

Дуда: Путин е окупатор и агресор

Претседателот на Полска, Анджеј Дуда по повод претстојната средба на претседателите на САД и на Русија во Хелсинки на 16 јули, изјави дека би било шокантно доколку Доналд Трамп направи какви било отстапки на Владимир Путин. Дуде запрашан дали е загрижен оти средбата Путин – Трамп би можела да има негативни последици по Полска, истакна дека очекува

Дуда: Путин е окупатор и агресор

Дуда: Путин е окупатор и агресор

Претседателот на Полска, Анджеј Дуда по повод претстојната средба на претседателите на САД и на Русија во Хелсинки на 16 јули, изјави дека би било шокантно доколку Доналд Трамп направи какви било отстапки на Владимир Путин. Дуде запрашан дали е загрижен оти средбата Путин – Трамп би можела да има негативни последици по Полска, истакна дека очекува

Дуда: Путин е окупатор и агресор

Дуда: Путин е окупатор и агресор

Претседателот на Полска, Анджеј Дуда по повод претстојната средба на претседателите на САД и на Русија во Хелсинки на 16 јули, изјави дека би било шокантно доколку Доналд Трамп направи какви било отстапки на Владимир Путин. Дуде запрашан дали е загрижен оти средбата Путин - Трамп би можела да има негативни последици по Полска, истакна дека очекува