притисни ентер »

Парична награда за матичните лекари ако имаат 70% вакцинирани пациенти
Парична награда за матичните лекари ако имаат 70% вакцинирани пациенти

Парична награда за матичните лекари ако имаат 70% вакцинирани пациенти

Во насока на стимулација на интересот за вакцинација за заштита од Ковид-19 и за спречување на ширењето на пандемијата, Владата денеска донесе одлука за еднократна финансиска награда во висина од 30 денари по пациент за матичните лекари доколку достигнат и надминат опфат од 70% со вакцинација на своите пациенти од вкупниот број запишани кај нив. Oваа

Парична награда за матичните лекари ако имаат 70% вакцинирани пациенти

Парична награда за матичните лекари ако имаат 70% вакцинирани пациенти

Во насока на стимулација на интересот за вакцинација за заштита од Ковид-19 и за спречување на ширењето на пандемијата, Владата денеска донесе одлука за еднократна финансиска награда во висина од 30 денари по пациент за матичните лекари доколку достигнат и надминат опфат од 70% со вакцинација на своите пациенти од вкупниот број запишани кај нив. Oваа

Владата официјално донесе одлука: 30 денари по вакциниран пациент за матичните лекари

Владата официјално донесе одлука: 30 денари по вакциниран пациент за матичните лекари

Во насока на стимулација на интересот за вакцинација за заштита од КОВИД-19 и за спречување на ширењето на пандемијата, Владата денеска донесе одлука за еднократна финансиска награда во висина од 30 денари по пациент за матичните лекари доколку достигнат и надминат опфат од 70% со вакцинација на своите пациенти од вкупниот број запишани кај нив.

Владата официјално донесе одлука: 30 денари по вакциниран пациент за матичните лекари

Владата официјално донесе одлука: 30 денари по вакциниран пациент за матичните лекари

Во насока на стимулација на интересот за вакцинација за заштита од КОВИД-19 и за спречување на ширењето на пандемијата, Владата денеска донесе одлука за еднократна финансиска награда во висина од 30 денари по пациент за матичните лекари доколку достигнат и надминат опфат од 70% со вакцинација на своите пациенти од вкупниот број запишани кај нив.

Финансиска награда за матичните лекари за вакцинираните пациенти

Финансиска награда за матичните лекари за вакцинираните пациенти

Фото: Маја Јаневска-Илиева Владата денеска на 112-та седница донесе одлука за еднократна финансиска награда од 30 денари по пациент за матичните лекари доколку достигнат и надминат опфат од 70 отсто со вакцинација од вкупниот број пациенти запишани кај нив. Мерката пред неколку дена ја најави министерот за здравство Венко Филипче и, како што соопшти

Парична награда за матичните лекари ако имаат над 70 % вакцинирани пациенти

Парична награда за матичните лекари ако имаат над 70 % вакцинирани пациенти

Владата денеска на 112-та седница донесе одлука за еднократна финансиска награда од 30 денари по пациент за матичните лекари доколку достигнат и надминат опфат од 70 отсто со вакцинација од вкупниот број пациенти запишани кај нив. Мерката пред неколку дена ја најави министерот за здравство Венко Филипче и, како што соопшти владината прес-служба, таа

Парична награда за матичните лекари ако имаат над 70 % вакцинирани пациенти

Парична награда за матичните лекари ако имаат над 70 % вакцинирани пациенти

Владата денеска на 112-та седница донесе одлука за еднократна финансиска награда од 30 денари по пациент за матичните лекари доколку достигнат и надминат опфат од 70 отсто со вакцинација од вкупниот број пациенти запишани кај нив. Мерката пред неколку дена ја најави министерот за здравство Венко Филипче и, како што соопшти владината прес-служба, таа

Матичните лекари ќе добијат по 30 денари од пациент доколку 70 отсто од нивните пациенти се вакцинираат

Матичните лекари ќе добијат по 30 денари од пациент доколку 70 отсто од нивните пациенти се вакцинираат

Владата денеска на 112-та седница донесе одлука за еднократна финансиска награда од 30 денари по пациент за матичните лекари доколку достигнат и надминат опфат од 70 отсто со вакцинација од вкупниот број пациенти запишани кај нив. Мерката пред неколку дена ја најави министерот за здравство Венко Филипче и, како што соопшти владината прес-служба, таа

Финансиска награда за матичните лекари ако имаат над 70 отсто вакцинирани пациенти

Финансиска награда за матичните лекари ако имаат над 70 отсто вакцинирани пациенти

Фото: Б. Грданоски Владата денеска на 112-та седница донесе одлука за еднократна финансиска награда од 30 денари по пациент за матичните лекари доколку достигнат и надминат опфат од 70 отсто со вакцинација од вкупниот број пациенти запишани кај нив. Мерката пред неколку дена ја најави министерот за здравство Венко Филипче и, како што соопшти владината