притисни ентер »

Без струја делови од Скопје
Без струја делови од Скопје

Без струја делови од Скопје

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека денеска без електрична енергија ќе останат: - во периодот од 8 до 16 часот корисниците од улиците Јоаким Крчовски, Алберт Станиќ и Прохор Пчински, дел од корисниците од Старата чаршија, објектот на хотел „Буши“, како и дел од корисниците од улицата Самуилова (општина Центар); - во периодот од 9 до 16 часот корисниците

Без струја делови од Скопје

Без струја делови од Скопје

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека денеска без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 8 до 16 часот корисниците од улиците Јоаким Крчовски, Алберт Станиќ и Прохор Пчински, дел од корисниците од Старата чаршија, објектот на хотел „Буши“, како и дел од корисниците од улицата Самуилова (општина Центар); – во периодот од 9 до 16 часот корисниците

Без струја делови од Скопје

Без струја делови од Скопје

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека денеска без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 8 до 16 часот корисниците од улиците Јоаким Крчовски, Алберт Станиќ и Прохор Пчински, дел од корисниците од Старата чаршија, објектот на хотел „Буши“, како и дел од корисниците од улицата Самуилова (општина Центар); – во периодот од 9 до 16 часот корисниците

Без струја повеќе улици од Центар, а еве каде ќе нема вода

Без струја повеќе улици од Центар, а еве каде ќе нема вода

Од ЕВН Македонија АД известуваат декаденеска (четврток) без електрична енергија ќе останат: - во периодот од 08.00 до 16.00 часот, корисниците од улиците Јоаким Крчовски, Алберт Станиќ и Прохор Пчински, дел од корисниците од Старата Чаршија, објектот на хотел Буши, како и дел од корисниците од ул. Самоилова. (општина Центар) - во периодот од 09.00

Без струја делови од Скопје

Без струја делови од Скопје

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека денеска без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 8 до 16 часот корисниците од улиците Јоаким Крчовски, Алберт Станиќ и Прохор Пчински, дел од корисниците од Старата чаршија, објектот на хотел „Буши“, како и дел од корисниците од улицата Самуилова (општина Центар); – во периодот од 9 до 16 часот корисниците

Без вода утре ќе бидат граѓани од „Маџир Маало“

Без вода утре ќе бидат граѓани од „Маџир Маало“

Поради поврзување од стара на нова мрежа од Ф-100 мм на ул. Кеј 13 Ноември во населба Маџир Маало, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Маџир Маало. Како што соопштија од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато во периодот од 8:00 часот до санирање на дефектот.

Најавени се исклучувања: Повеќе делови од Скопје утре без струја

Најавени се исклучувања: Повеќе делови од Скопје утре без струја

ИЗВОР Скопје24 | ноември 24, 2021 Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 25.11.2021 година ( четврток ) без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 08.00 до 16.00 часот, корисниците од улиците Јоаким Крчовски, Алберт Станиќ и Прохор Пчински, дел од корисниците од Старата Чаршија, објектот на хотел Буши, како и дел од корисниците од ул

Без вода утре дел од Маџари и Сингелиќ

Без вода утре дел од Маџари и Сингелиќ

Корисниците на дел од улиците Ченто, Маџари, Палмиро Тољати, амбулантата во Сингелиќ и населба Сингелиќ утре од 9.00 часот нема да имаат вода. Како што информира ЈП „Водовод и канализација – Скопје“, прекинот во водоснабдувањето е поради изведување приклучок од Ф-100 мм на улицата „Методија Андонов Ченто“ крак 1/6 во населба Маџари и ќе трае до санирање

Без вода утре дел од Маџари и Сингелиќ

Без вода утре дел од Маџари и Сингелиќ

Корисниците на дел од улиците Ченто, Маџари, Палмиро Тољати, амбулантата во Сингелиќ и населба Сингелиќ утре од 9.00 часот нема да имаат вода. Како што информира ЈП „Водовод и канализација – Скопје”, прекинот во водоснабдувањето е поради изведување приклучок од Ф-100 мм на улицата „Методија Андонов Ченто” крак 1/6 во населба Маџари и ќе трае до санирање

Без вода утре дел од Маџари и Сингелиќ

Без вода утре дел од Маџари и Сингелиќ

Корисниците на дел од улиците Ченто, Маџари, Палмиро Тољати, амбулантата во Сингелиќ и населба Сингелиќ утре од 9.00 часот нема да имаат вода. Како што информира ЈП „Водовод и канализација – Скопје“, прекинот во водоснабдувањето е поради изведување приклучок од Ф-100 мм на улицата „Методија Андонов Ченто“ крак 1/6 во населба Маџари и ќе трае до санирање