притисни ентер »

Болница во Тексас со пренос од операција на мозок, пациентката цело време разговара
Болница во Тексас со пренос од операција на мозок, пациентката цело време разговара

Болница во Тексас со пренос од операција на мозок, пациентката цело време разговара

Скоро 100.000 луѓе ја погледнаа операцијата , односно 40 минути од постапката во која лекарите во извадија тумор од мозокот на Џена Шард. На снимката се гледа како 25-годишната пациентка разговара со лекарите од едната страна на завесата, додека лекарите со хируршки маски и го оперираат мозокот од другата страна на завесата. Шард доживеала мозочен