притисни ентер »

Новите генерации не се залепија, старите пораснаа: Крај за „Беверли Хилс“
Новите генерации не се залепија, старите пораснаа: Крај за „Беверли Хилс“

Новите генерации не се залепија, старите пораснаа: Крај за „Беверли Хилс“

Новите генерации не се залепија, старите пораснаа: Крај за „Беверли Хилс“ По прикажани само шест епизоди од продолжението на популарната тинејџерска серија од 90-тите, „Беверли Хилс 90201“, „Фокс“ објави дека ќе заврши со снимањето после една сезона. Фановите на серијата беа возбудени од враќањето на нивните хероите на малите екрани, откажувањето на

Пропадна „Беверли Хилс“ – снимањата откажани

Пропадна „Беверли Хилс“ – снимањата откажани

По само една сезона од римејкот, продукциската и ТВ-куќа „Фокс“ го откажа снимањето на „Беверли Хилс“, една од најлегендарните серии во историјата на телевизијата. Иако се очекуваше дека публиката, поради носталгијата, ќе го сака и римејкот, сепак не се постигнаа ниту приближно очекуваните резултати, по што проектот е прекинат. „Горди сме на тоа што

Пропадна “Беверли Хилс“, се растури снимањето

Пропадна “Беверли Хилс“, се растури снимањето

По само една сезона од римејкот, продукциската и ТВ-куќа „Фокс“ го откажа снимањето на „Беверли Хилс“, една од најлегендарните серии во историјата на телевизијата. Иако се очекуваше дека публиката, поради носталгијата, ќе го сака и римејкот, сепак не се постигнаа ниту приближно очекуваните резултати, по што проектот е прекинат. „Горди сме на тоа што

Нема втора сезона – пропадна снимањето на „Беверли Хилс“

Нема втора сезона – пропадна снимањето на „Беверли Хилс“

По само една сезона од римејкот, продукциската и ТВ-куќа „Фокс“ го откажа снимањето на „Беверли Хилс“, една од најлегендарните серии во историјата на телевизијата. Иако се очекуваше дека публиката, поради носталгијата, ќе го сака и римејкот, сепак не се постигнаа ниту приближно очекуваните резултати, по што проектот е прекинат. „Горди сме на тоа што

Откажано снимањето на „Беверли Хилс“

Откажано снимањето на „Беверли Хилс“

По само една сезона од римејкот, продукциската и ТВ-куќа „Фокс“ го откажа снимањето на „Беверли Хилс“, една од најлегендарните серии во историјата на телевизијата. Иако се очекуваше дека публиката, поради носталгијата, ќе го сака и римејкот, сепак не се постигнаа ниту приближно очекуваните резултати, по што проектот е прекинат. „Горди сме на тоа што

Големо разочарување за фановите: Само што започна да се снима, популарната серија прекината

Големо разочарување за фановите: Само што започна да се снима, популарната серија прекината

По прикажани само шест епизоди од продолжението на популарната тинејџерска серија од 90-тите, „Беверли Хилс 90201“, „Фокс“ објави дека ќе заврши со снимањето после една сезона. Фановите на серијата беа возбудени од враќањето на нивните хероите на малите екрани, откажувањето на новите сезони најмногу го растажи актерите кои се вратија во полн состав

Новите генерации не се залепија, старите пораснаа: Крај за „Беверли Хилс“

Новите генерации не се залепија, старите пораснаа: Крај за „Беверли Хилс“

По прикажани само шест епизоди од продолжението на популарната тинејџерска серија од 90-тите, „Беверли Хилс 90201“, „Фокс“ објави дека ќе заврши со снимањето после една сезона. Фановите на серијата беа возбудени од враќањето на нивните хероите на малите екрани, откажувањето на новите сезони најмногу го растажи актерите кои се вратија во полн состав

По само 6 епизоди, откажана „Беверли хилс“

По само 6 епизоди, откажана „Беверли хилс“

По прикажани само шест епизоди од продолжението на популарната тинејџерска серија од 90-тите, „Беверли Хилс 90201“, „Фокс“ објави дека ќе заврши со снимањето после една сезона. Фановите на серијата беа возбудени од враќањето на нивните хероите на малите екрани, откажувањето на новите сезони најмногу го растажи актерите кои се вратија во полн состав

Дебакл: По првите шест епизоди откажани другите сезони на римејкот на „Беверли Хилс 90201“

Дебакл: По првите шест епизоди откажани другите сезони на римејкот на „Беверли Хилс 90201“

Иако сите очекуваа повеќе сезони, римејкот на популарната тинејџерска серија од 90-тите останува ограничена на само една сезона, објави телевизијата Фокс. Откажувањето на новите сезони најмногу го растажи актерите кои се вратија во полн состав,освен починатиот Лук Пери. Носталгичниот кам-бек во 1990 година беше најавен летоска кога беше објавен првиот