притисни ентер »

Не бива Милке , не се издржуе повише ќе се разведу…
Не бива Милке , не се издржуе повише ќе се разведу…

Не бива Милке , не се издржуе повише ќе се разведу…

– Не бива Милке , не се издржуе повише ќе се разведу… – Аман мори Трајанке па ли? Па зар и по 3 пут? – А што да работу Милке к’д неможу да си најду муж што ми одговара. – Е добро бе Трајанке, што му фалеше на Милета на првио? – Поголема мрза и понеспособен од него не сам видела …. Д’ње гледаше фудбал, а навечер пор*ичи… А не го биваше ни за едното