притисни ентер »

Хајди Клум се омажи тајно, па сега ќе прави втора свадба на јахта
Хајди Клум се омажи тајно, па сега ќе прави втора свадба на јахта

Хајди Клум се омажи тајно, па сега ќе прави втора свадба на јахта

Топ-моделот Хајди Клум и нејзиниот сопруг Том Каулиц ќе направат уште една венчавка на островот Капри следниот месец, но овојпат ќе ги поканат нивните пријатели и семејства, пишуваат светските магазини. 46-годишниот модел тајно се омажи за 17 години помладиот Каулиц февруари, а веста дека се венчале ја открија пред неколку дена. Свадбата ќе биде на

Хајди Клум со втора свадба следниот месец

Хајди Клум со втора свадба следниот месец

Хајди Клум и нејзиниот сопруг Том Каулиц ќе имаат уште една венчавка на островот Капри следниот месец. 46-годишниот модел тајно се омажи за нејзиниот партнер во февруари, но планира да организира свадбена церемонија на јахта следниот месец, на која ќе присуствуваат нивните пријатели, објавија светските агенции. Двојката испрати повеќе од 100 покани

Хајди Клум ќе прави втора свадба на јахта

Хајди Клум ќе прави втора свадба на јахта

Хајди Клум и нејзиниот сопруг Том Каулиц ќе имаат уште една венчавка на островот Капри следниот месец. 46-годишниот модел тајно се омажи за нејзиниот партнер во февруари, но планира да организира свадбена церемонија на јахта следниот месец, на која ќе присуствуваат нивните пријатели, објавија светските агенции. Двојката испрати повеќе од 100 покани

Хајди Клум со втора свадба следниот месец

Хајди Клум со втора свадба следниот месец

Хајди Клум и нејзиниот сопруг Том Каулиц ќе имаат уште една венчавка на островот Капри следниот месец. 46-годишниот модел тајно се омажи за нејзиниот партнер во февруари, но планира да организира свадбена церемонија на јахта следниот месец, на која ќе присуствуваат нивните пријатели, објавија светските агенции. Двојката испрати повеќе од 100 покани

Хајди Клум тајно се омажи за Том Каулиц

Хајди Клум тајно се омажи за Том Каулиц

Хајди Клум и Том Каулиц тајно ја крунисаа својата врска со брак пред неколку месеци. Странските медиуми стигнаа до документи кои се доказ за нивниот брак. 46-годишниот модел и 29-годишниот музичар се заколнале на вечна љубов на 22 февруари, само 2 месеци по веридбата. Изборот на датумот за венчавката не е случаен. Имено, парот се запознал на 22 февруари

Внимателно размислете во кој месец да правите свадба: Секој има свое значење

Внимателно размислете во кој месец да правите свадба: Секој има свое значење

На балканските  простори некогаш се верувало дека секој месец има свое значење и според него се одредува успехот на бракот. Јануари Кој ќе стапи во брак додека годината е нова – тој ќе биде заљубен, добар и искрен. Февруари Кога февруарските птици спијат, не се венчавај, туку плаши се од својата судбина. Март Ако се омажиш/ожениш во периодот кога дува

Внимателно размислете во кој месец да правите свадба: Секој има свое значење, некои нема да ви се допаднат

Внимателно размислете во кој месец да правите свадба: Секој има свое значење, некои нема да ви се допаднат

ИЗВОР Скопје24 | јули 12, 2019 На балканските простори некогаш се верувало дека секој месец има свое значење и според него се одредува успехот на бракот. Јануари Кој ќе стапи во брак додека годината е нова – тој ќе биде заљубен, добар и искрен. Февруари Кога февруарските птици спијат, не се венчавај, туку плаши се од својата судбина. Март Ако се омажиш/ожениш

Внимателно размислете во кој месец да правите свадба: Секој има свое значење, некои нема да ви се допаднат

Внимателно размислете во кој месец да правите свадба: Секој има свое значење, некои нема да ви се допаднат

На балканските простори некогаш се верувало дека секој месец има свое значење и според него се одредува успехот на бракот. Јануари Кој ќе стапи во брак додека годината е нова – тој ќе биде заљубен, добар и искрен. Февруари Кога февруарските птици спијат, не се венчавај, туку плаши се од својата судбина. Март Ако се омажиш/ожениш во периодот кога дува

Кога ќе падне првиот снег, омажи/ожени се и заколни се на искрена љубов која ќе трае!

Кога ќе падне првиот снег, омажи/ожени се и заколни се на искрена љубов која ќе трае!

Отсекогаш се верувало дека секој месец има свое значење и според него се одредува успехот на бракот, па еве на што укажува секој месец одделно: Јануари Кој ќе стапи во брак додека годината е нова – тој ќе биде заљубен, добар и искрен. Февруари Кога февруарските птици спијат, не се венчавај, туку плаши се од својата судбина. Март Ако се омажиш/ожениш

Кога ќе падне првиот снег, омажи/ожени се и заколни се на искрена љубов која ќе трае!

Кога ќе падне првиот снег, омажи/ожени се и заколни се на искрена љубов која ќе трае!

Отсекогаш се верувало дека секој месец има свое значење и според него се одредува успехот на бракот, па еве на што укажува секој месец одделно: Јануари Кој ќе стапи во брак додека годината е нова – тој ќе биде заљубен, добар и искрен. Февруари Кога февруарските птици спијат, не се венчавај, туку плаши се од својата судбина. Март Ако се омажиш/ожениш