притисни ентер »

Сода бикарбона и лимон: Моќна комбинација која прави чуда
Сода бикарбона и лимон: Моќна комбинација која прави чуда

Сода бикарбона и лимон: Моќна комбинација која прави чуда

Научните истражувања откриле дека неколку капки лимонов сок измешани со сода бикарбона можат да ви го спасат животот. Оваа комбинација може да го забави развојот на тешките болести или целосно да ги отстрани канцерогените клетки. Содата бикарбона се користи за нега на телото и однадвор и однатре. А ако додадете и витамин Ц што се наоѓа во лимоновиот