притисни ентер »

ПО 27. ПАТ: Почнаа подготовките за Бадник 2019
ПО 27. ПАТ: Почнаа подготовките за Бадник 2019

ПО 27. ПАТ: Почнаа подготовките за Бадник 2019

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје. Скопјани и годинава, 27. пат. во организација на Граѓанското здружение „Одбор за традиционална прослава на Бадник во Скопје“, ќе им се радуваат на бадникарските свечености. – Направени се сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, која наиде на поддршка кај скопјани,

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Скопјани и годинава, по 27-ти пат во организација на Граѓанското здружение Одбор за традиционална прослава на Бадник во Скопје, ќе им се радуваат на Бадникарските свечености. Направени се сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, која наиде на поддршка кај скопјани, информираат организаторите. Во четврток, 12.12.2018 пред новинарите ќе

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Скопјани и годинава, по 27-ти пат во организација на Граѓанското здружение Одбор за традиционална прослава на Бадник во Скопје, ќе им се радуваат на Бадникарските свечености. Направени се сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, која наиде на поддршка кај скопјани, информираат организаторите. Во четврток, 12.12.2018 пред новинарите ќе

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Скопјани и годинава, по 27-ти пат во организација на Граѓанското здружение Одбор за традиционална прослава на Бадник во Скопје, ќе им се радуваат на Бадникарските свечености. Направени се сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, која наиде на поддршка кај скопјани, информираат организаторите. Во четврток, 12.12.2018 пред новинарите ќе

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Скопјани и годинава, по 27-ти пат во организација на Граѓанското здружение Одбор за традиционална прослава на Бадник во Скопје, ќе им се радуваат на Бадникарските свечености. Направени се сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, која наиде на поддршка кај скопјани, информираат организаторите. Во четврток, 12.12.2018 пред новинарите ќе

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје Скопјани и годинава, по 27-ти пат во организација на Граѓанското здружение Одбор за традиционална прослава на Бадник во Скопје, ќе им се радуваат на Бадникарските свечености. Направени се сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, која наиде на поддршка кај скопјани,

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Скопјани и годинава, по 27-ти пат во организација на Граѓанското здружение Одбор за традиционална прослава на Бадник во Скопје, ќе им се радуваат на Бадникарските свечености. Направени се сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, која наиде на поддршка кај скопјани, информираат организаторите. Во четврток, 12.12.2018 пред новинарите ќе

Традиционална прослава на Бадник во Скопје по 27-ми пат

Традиционална прослава на Бадник во Скопје по 27-ми пат

Скопјани и годинава, по 27-ми пат, благодарение на активноста на Граѓанското здружение Одбор за традиционална прослава на Бадник во Скопје, ќе им се радуваат на Бадникарските свечености. Направени се сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, која наиде на општо одобрување и поддршка кај скопјани. Во четврток, 12.12.2018 пред новинарите

Традиционална прослава на Бадник во Скопје по 27-ми пат

Традиционална прослава на Бадник во Скопје по 27-ми пат

Скопјани и годинава, по 27-ми пат, благодарение на активноста на Граѓанското здружение Одбор за традиционална прослава на Бадник во Скопје, ќе им се радуваат на Бадникарските свечености. Направени се сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, која наиде на општо одобрување и поддршка кај скопјани. Во четврток, 12.12.2018 пред новинарите

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Почнуваат подготовките за традиционалната прослава на Бадник во Скопје

Скопјани и годинава, по 27-ти пат во организација на Граѓанското здружение Одбор за традиционална прослава на Бадник во Скопје, ќе им се радуваат на Бадникарските свечености. Направени се сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, која наиде на поддршка кај скопјани, информираат организаторите. Во четврток, 12.12.2018 пред новинарите ќе