притисни ентер »

Исторски договор за Ван Влит
Исторски договор за Ван Влит

Исторски договор за Ван Влит

Фред Ван Влит потпиша историски договор со својот тим Торонто Репторс. Ван Влит на крајот од сезоната стана слободен играч, но реши да остане во Торонто. Плејмејкерот ќе потпише четири годишен договор кој ќе му донесе 85.000.000 долари. Овој договор е историски во лигата, бидејќи го доби кошаркар кој не бил избран на драфтот. Минатата сезона, во која

Исторски договор за Ван Влит

Исторски договор за Ван Влит

Фред Ван Влит потпиша историски договор со својот тим Торонто Репторс. Ван Влит на крајот од сезоната стана слободен играч, но реши да остане во Торонто. Плејмејкерот ќе потпише четири годишен договор кој ќе му донесе 85.000.000 долари. Овој договор е историски во лигата, бидејќи го доби кошаркар кој не бил избран на драфтот. Минатата сезона, во која

Исторски договор за Ван Влит

Исторски договор за Ван Влит

Фред Ван Влит потпиша историски договор со својот тим Торонто Репторс. Ван Влит на крајот од сезоната стана слободен играч, но реши да остане во Торонто. Плејмејкерот ќе потпише четири годишен договор кој ќе му донесе 85.000.000 долари. Овој договор е историски во лигата, бидејќи го доби кошаркар кој не бил избран на драфтот. Минатата сезона, во која

Исторски договор за Ван Влит

Исторски договор за Ван Влит

Фред Ван Влит потпиша историски договор со својот тим Торонто Репторс. Ван Влит на крајот од сезоната стана слободен играч, но реши да остане во Торонто. Плејмејкерот ќе потпише четири годишен договор кој ќе му донесе 85.000.000 долари. Овој договор е историски во лигата, бидејќи го доби кошаркар кој не бил избран на драфтот. Минатата сезона, во која

Исторски договор за Ван Влит

Исторски договор за Ван Влит

Фред Ван Влит потпиша историски договор со својот тим Торонто Репторс. Ван Влит на крајот од сезоната стана слободен играч, но реши да остане во Торонто. Плејмејкерот ќе потпише четири годишен договор кој ќе му донесе 85.000.000 долари. Овој договор е историски во лигата, бидејќи го доби кошаркар кој не бил избран на драфтот. Минатата сезона, во која