притисни ентер »

Ориѓански: Кога ги гледам патниве трошоци на пратенициве, просто човек да појде и да им влепи, бар по една воспитна
Ориѓански: Кога ги гледам патниве трошоци на пратенициве, просто човек да појде и да им влепи, бар по една воспитна

Ориѓански: Кога ги гледам патниве трошоци на пратенициве, просто човек да појде и да им влепи, бар по една воспитна

Кога ги гледам патниве трошоци на пратенициве за една година, просто човек да појде и да им влепи, бар по една воспитна (заради безобразлукот и алчноста). Еден службеник, наставник, медицинска сестра, бурекџија или полицаец станува секое сабајле, оди ноќни смени, вака работи 30-40 години и за сето ова време,заработува вкупно 100.000 евра, Не може и