притисни ентер »

Богоев: Спортскиот центар „Партизан” треба да биде пример дека нема да дозволиме пропаѓање на јавните добра
Богоев: Спортскиот центар „Партизан” треба да биде пример дека нема да дозволиме пропаѓање на јавните добра

Богоев: Спортскиот центар „Партизан” треба да биде пример дека нема да дозволиме пропаѓање на јавните добра

Градоначалникот Богоев пренесе дел од искуствата кои ги стекна за време на студиската посета на Германија. Спортскиот центар „Партизан” треба да биде пример дека нема да дозволиме пропаѓање на јавните добра, на објектите кои се од јавен интерес. За рекултивирањето на јавните површини/објекти и нивна пренамена, како и правилното управување со отпадот,

Богоев: Со работа покажуваме дека Карпош е дел од современиот свет

Богоев: Со работа покажуваме дека Карпош е дел од современиот свет

За рекултивирањето на јавните површини/објекти и нивна пренамена, како и правилното управување со отпадот, рече градоначалникот Стефан Богоев, на панел дискусијата во рамки на првата не – конференција: „Green City Unconference: A city that re (invents) itself", во организација на фондацијата Фридрих Еберт и Град Скопје. „Не – конференцијата" обедини

Богоев: Со работа покажуваме дека Карпош е дел од современиот свет

Богоев: Со работа покажуваме дека Карпош е дел од современиот свет

Спортскиот центар „Партизан“ треба да биде пример дека нема да дозволиме пропаѓање на јавните добра, на објектите кои се од јавен интерес. За рекултивирањето на јавните површини/објекти и нивна пренамена, како и правилното управување со отпадот, рече градоначалникот Стефан Богоев, на панел дискусијата во рамки на првата не – конференција: „Green City

Богоев: Со работа покажуваме дека Карпош е дел од современиот свет

Богоев: Со работа покажуваме дека Карпош е дел од современиот свет

Спортскиот центар „Партизан“ треба да биде пример дека нема да дозволиме пропаѓање на јавните добра, на објектите кои се од јавен интерес. За рекултивирањето на јавните површини/објекти и нивна пренамена, како и правилното управување со отпадот, рече градоначалникот Стефан Богоев, на панел дискусијата во рамки на првата не – конференција: „Green City

Богоев: Со волја и работа покажавме дека Карпош е дел од развиениот свет

Богоев: Со волја и работа покажавме дека Карпош е дел од развиениот свет

Спортскиот центар „Партизан“ треба да биде пример дека нема да дозволиме пропаѓање на јавните добра, на објектите кои се од јавен интерес. За рекултивирањето на јавните површини/објекти и нивна пренамена, како и правилното управување со отпадот, говореше градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев, на панел дискусијата во рамки на првата не –

Богоев: Покажавме дека Карпош е дел од модерниот свет

Богоев: Покажавме дека Карпош е дел од модерниот свет

Спортскиот центар „Партизан“ треба да биде пример дека нема да дозволиме пропаѓање на јавните добра, на објектите кои се од јавен интерес, порача градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев, на панел дискусијата во рамки на првата не – конференција: „Green City  Unconference: A city that re (invents) itself“, во организација на фондацијата Фридрих

Богоев: Со работа покажуваме дека Карпош е дел од современиот свет

Богоев: Со работа покажуваме дека Карпош е дел од современиот свет

Спортскиот центар „Партизан“ треба да биде пример дека нема да дозволиме пропаѓање на јавните добра, на објектите кои се од јавен интерес. За рекултивирањето на јавните површини/објекти и нивна пренамена, како и правилното управување со отпадот, рече градоначалникот Стефан Богоев, на панел дискусијата во рамки на првата не - конференција: „Green City

Богоев: Со волја и работа покажуваме дека Карпош е дел од развиениот свет

Богоев: Со волја и работа покажуваме дека Карпош е дел од развиениот свет

Спортскиот центар „Партизан“ треба да биде пример дека нема да дозволиме пропаѓање на јавните добра, на објектите кои се од јавен интерес. За рекултивирањето на јавните површини/објекти и нивна пренамена, како и правилното управување со отпадот, говореше градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев, на панел дискусијата во рамки на првата не –