притисни ентер »

По ужасната несреќа останала без двете раце и нозе, па паднала во депресија: Потоа се појавил Стефан и ја вратил во живот!
По ужасната несреќа останала без двете раце и нозе, па паднала во депресија: Потоа се појавил Стефан и ја вратил во живот!

По ужасната несреќа останала без двете раце и нозе, па паднала во депресија: Потоа се појавил Стефан и ја вратил во живот!

Терапевтката Ејми Копланд , сега 36-годишна жена, во далечната 2012 година ги изгубила двете раце и нозе во несреќа на импровизиран зиплајн (јаже по кое се спуштате над некој кањон), по што развила бактериска инфекција која го изела нејзиното месо. Тоа ја навело да го преиспита својот дотогашен живот, што довело и до прекин на љубовната врска во која