притисни ентер »

„Ѕвездите во подем“ е првиот Ол-стар спектакл: Зајон и Американците се фаворити против Лука и Светот
„Ѕвездите во подем“ е првиот Ол-стар спектакл: Зајон и Американците се фаворити против Лука и Светот

„Ѕвездите во подем“ е првиот Ол-стар спектакл: Зајон и Американците се фаворити против Лука и Светот

Во понудата има и четири предлози од НХЛ лигата, вкупниот коефициент е 57.28 Тим САД – Тим Свет (Ол-стар викенд, 03ч) Oткако се игра во овој формат, кошаркарите кои не потекнуваат од САД имаат биланс од 3-2 против младите американски ѕвезди. Тимот на САД ноќеска ќе биде предводен од првиот пик Зајон Вилијамсон, како и фаворитот за наградата за најдобар