притисни ентер »

8 знаци дека веќе не сте вљубени во партнерот
8 знаци дека веќе не сте вљубени во партнерот

8 знаци дека веќе не сте вљубени во партнерот

Малку работи се пострашни од тоа да чувствувате дека веќе да не го сакате вашиот партнер, особено ако сте биле заедно долго време. Можеби ќе го сфатите тоа за време на некоја расправија или случајно во текот на еден обичен ден. Тогаш, треба да размислите што ќе правите понатаму, а овие знаци откриваат дека веќе не го сакате партнерот. 1. Вашата љубопитност

8 знаци дека веќе не сте вљубени во партнерот

8 знаци дека веќе не сте вљубени во партнерот

8 знаци дека веќе не сте вљубени во партнерот Малку работи се пострашни од тоа да чувствувате дека веќе да не го сакате вашиот партнер, особено ако сте биле заедно долго време. Можеби ќе го сфатите тоа за време на некоја расправија или случајно во текот на еден обичен ден. Тогаш, треба да размислите што ќе правите понатаму, а овие знаци откриваат дека

8 знаци дека веќе не сте вљубени во партнерот

8 знаци дека веќе не сте вљубени во партнерот

Малку работи се пострашни од тоа да чувствувате дека веќе да не го сакате вашиот партнер, особено ако сте биле заедно долго време. Можеби ќе го сфатите тоа за време на некоја расправија или случајно во текот на еден обичен ден. Тогаш, треба да размислите што ќе правите понатаму, а овие знаци откриваат дека веќе не го сакате партнерот. 1. Вашата љубопитност

Жени, со ваков маж никогаш нема да бидете среќни: 3 јасни знаци дека врската ви е осудена на пропаст

Жени, со ваков маж никогаш нема да бидете среќни: 3 јасни знаци дека врската ви е осудена на пропаст

Многу жени се заслепени од емоциите, па често не забележуваат дека животот го поминуваат покрај токсичен партнер кој што ги гуши нивните амбиции и не им дозволува да жиевеат среќно. Некои од мажите се толку вешти, што едноставно невозможно е да сфатите дека се наоѓате покрај манипулатор. Доколку забележувате некој од овие знаци, време е да му кажете

Еве што ви е потребно за успешен брак

Еве што ви е потребно за успешен брак

Хелен Фишер, почитуван биолошки антрополог и авторка на книгата „Анатомија на љубовта“, проучувала парови во среќни и долготрајни врски. Ги подложи на скенер за мозок, а резултатите и покажаа што е важно и потребно за врската да биде долготрајна и успешна, пренесува „Business Insider“. Емпатија За долг и среќен брак, потребно е да сочувствувате со

9 знаци дека живеете во добар брак: Комплиментите се почести од критиките

9 знаци дека живеете во добар брак: Комплиментите се почести од критиките

Истражувањата покажуваат дека ви требаат пет позитивни изјави за секоја негативна за да ја одржите љубовната врска на вистинскиот пат, објасни брачниот советник Рафи Билек. Ова се знаците дека живеете во добар и среќен брак. – Секој пар се расправа. И секој кажува работи што не ги мисли во жарот на моментот. Но, кога има презир зад сè, тогаш има проблем,