притисни ентер »

Тетовира 3Д-брадавици на жени што преживеале рак на дојка
Тетовира 3Д-брадавици на жени што преживеале рак на дојка

Тетовира 3Д-брадавици на жени што преживеале рак на дојка

Тетовира 3Д-брадавици на жени што преживеале рак на дојка Откако неговата сестра преживеала рак на дојка, Вини Маерс, мајстор на тетоважи од Финксбург во САД, виде низ што сè поминуваат жените и какви последици остава мастектомијата на нивниот физички изглед, но и на психичкото здравје. Потоа дојде до идеја да им помогне на жените кои преживеале рак

Тетовира 3Д-брадавици на жени што преживеале рак на дојка

Тетовира 3Д-брадавици на жени што преживеале рак на дојка

Откако неговата сестра преживеала рак на дојка, Вини Маерс, мајстор на тетоважи од Финксбург во САД, виде низ што сè поминуваат жените и какви последици остава мастектомијата на нивниот физички изглед, но и на психичкото здравје. Потоа дојде до идеја да им помогне на жените кои преживеале рак на дојка, имале операција, и тогаш, меѓу другото, им се

Тетовира 3Д-брадавици на жени што преживеале рак на дојка

Тетовира 3Д-брадавици на жени што преживеале рак на дојка

Откако неговата сестра преживеала рак на дојка, Вини Маерс, мајстор на тетоважи од Финксбург во САД, виде низ што сè поминуваат жените и какви последици остава мастектомијата на нивниот физички изглед, но и на психичкото здравје. Потоа дојде до идеја да им помогне на жените кои преживеале рак на дојка, имале операција, и тогаш, меѓу другото, им се

Тетовира 3Д-брадавици на жени што преживеале рак на дојка

Тетовира 3Д-брадавици на жени што преживеале рак на дојка

Откако неговата сестра преживеала рак на дојка, Вини Маерс, мајстор на тетоважи од Финксбург во САД, виде низ што сè поминуваат жените и какви последици остава мастектомијата на нивниот физички изглед, но и на психичкото здравје. Потоа дојде до идеја да им помогне на жените кои преживеале рак на дојка, имале операција, и тогаш, меѓу другото, им се

Тетовира 3Д-брадавици на жени што преживеале рак на дојка

Тетовира 3Д-брадавици на жени што преживеале рак на дојка

Откако неговата сестра преживеала рак на дојка, Вини Маерс, мајстор на тетоважи од Финксбург во САД, виде низ што сè поминуваат жените и какви последици остава мастектомијата на нивниот физички изглед, но и на психичкото здравје. Потоа дојде до идеја да им помогне на жените кои преживеале рак на дојка, имале операција, и тогаш, меѓу другото, им се

Им тетовира 3Д брадавици на жените кои имале рак на гради

Им тетовира 3Д брадавици на жените кои имале рак на гради

„Жените се воодушевени со резултатот, а кога ќе се погледнат во огледало насмевката тешко им се симнува од лицата. Доста фрапантно е да се видат нивните реакции на нешто така малечко“, вели Вини Маерс. Откако сестра му преживеала рак на града, Вини Маерс, мајстор на тетоважи од Фиксбург, САД, видел низ што се’ минуваат жените и како последиците од