притисни ентер »

Заев верува дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа
Заев верува дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

Заев верува дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа

Премиерот верува дека и Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа и ќе го потпише протоколот за членство на земјава во НАТО. Заев говореше за перспективите што се отвораат со Договорот особено економските но одговарајќи на новинарско прашање потврди дека и тој е за предвремени парламентарни избори ако тоа го одобреле партиските органи на СДСМ. Јулијана