притисни ентер »

Имал секс со стотици жени, па 6 години целибат, сега чека прва брачна ноќ за секс
Имал секс со стотици жени, па 6 години целибат, сега чека прва брачна ноќ за секс

Имал секс со стотици жени, па 6 години целибат, сега чека прва брачна ноќ за секс

Со жените не се поврзувал емоционално, имал безначаен секс со која ќе стигне и бил момче лудо по забави, но вели дека поради целибатот е посреќен. Роберт Ковалски (46) од Мериленд вели дека бил „лошо момче“ и во младоста спиел со огромен број на убави жени. --> Авторот и мотивациски говорник сам кажува дека во 20-тите години од животот бил „машка распуштеница“