притисни ентер »

„Неонски срца“ на режисерката Ана Јакимоска е најдобар македонски филм на фестивалот „Филмај 2021„
„Неонски срца“ на режисерката Ана Јакимоска е најдобар македонски филм на фестивалот „Филмај 2021„

„Неонски срца“ на режисерката Ана Јакимоска е најдобар македонски филм на фестивалот „Филмај 2021„

Доделени се наградите од третиот Меѓународен фестивал на краток филм, „Филмај 2021“ Куманово. „Лазар Ѓорѓевиќ“ наградата за најдобра режија ја доби Азадех Мусави за иранскиот филм „The Visit“ , наградата „Радислав Ристевски“ за најдобра фотографија/кинематографија му припадна за Питер-Јан Клесенс за филмот „Da Yie“ од Гана, наградата „Козјак“ за најдобро

Познати добитниците на наградите на третиот Меѓународен фестивал на краток филм „ФИЛМАЈ 2021“

Познати добитниците на наградите на третиот Меѓународен фестивал на краток филм „ФИЛМАЈ 2021“

Познати се добитниците на наградите од третиот Меѓународен фестивал на краток филм, „Филмај 2021“ Куманово, соопштија денеска од кумановскиот Фото-кино клубот „Козјак“. Наградата „Лазар Ѓорѓевиќ“ за најдобра режија ја доби Азадех Мусави за иранскиот филм „The Visit“ , наградата „Радислав Ристевски“ за најдобра фотографија/кинематографија му припадна

Познати добитниците на наградите на третиот Меѓународен фестивал на краток филм „ФИЛМАЈ 2021“

Познати добитниците на наградите на третиот Меѓународен фестивал на краток филм „ФИЛМАЈ 2021“

Познати се добитниците на наградите од третиот Меѓународен фестивал на краток филм, „Филмај 2021“ Куманово, соопштија денеска од кумановскиот Фото-кино клубот „Козјак“. Наградата „Лазар Ѓорѓевиќ“ за најдобра режија ја доби Азадех Мусави за иранскиот филм „The Visit“ , наградата „Радислав Ристевски“ за најдобра фотографија/кинематографија му припадна

Познати добитниците на наградите на третиот Меѓународен фестивал на краток филм „ФИЛМАЈ 2021“

Познати добитниците на наградите на третиот Меѓународен фестивал на краток филм „ФИЛМАЈ 2021“

ознати се добитниците на наградите од третиот Меѓународен фестивал на краток филм, „Филмај 2021“ Куманово, соопштија денеска од кумановскиот Фото-кино клубот „Козјак“. Наградата „Лазар Ѓорѓевиќ“ за најдобра режија ја доби Азадех Мусави за иранскиот филм „The Visit“ , наградата „Радислав Ристевски“ за најдобра фотографија/кинематографија му припадна

Објавени добитиците на наградите за краток филм “ФИЛМАЈ 2021”

Објавени добитиците на наградите за краток филм “ФИЛМАЈ 2021”

Фото-кино клуб “Козјак” од Куманово ги објави добитниците на наградите од конкурсот за Третиот меѓународен фестивал на кратoк филм “ФИЛМАЈ 2021”. Наградата `Лазар Ѓорѓевиќ` за најдобра режија е доделена на Azadeh Moussavi за  филмот ‘The Visit’ (Иран). Наградата `Радислав Ристевски` за најдобра фотографија/кинематографија е наменета за Pieter-Jan Claessens

Познати добитниците на наградите на третиот Меѓународен фестивал на краток филм „ФИЛМАЈ 2021“

Познати добитниците на наградите на третиот Меѓународен фестивал на краток филм „ФИЛМАЈ 2021“

Познати се добитниците на наградите од третиот Меѓународен фестивал на краток филм, „Филмај 2021“ Куманово, соопштија денеска од кумановскиот Фото-кино клубот „Козјак“.

Познати добитниците на наградите на третиот Меѓународен фестивал на краток филм „ФИЛМАЈ 2021“

Познати добитниците на наградите на третиот Меѓународен фестивал на краток филм „ФИЛМАЈ 2021“

Познати се добитниците на наградите од третиот Меѓународен фестивал на краток филм, „Филмај 2021“ Куманово, соопштија денеска од кумановскиот Фото-кино клубот „Козјак“. Наградата „Лазар Ѓорѓевиќ“ за најдобра режија ја доби Азадех Мусави за иранскиот филм „The Visit“ , наградата „Радислав Ристевски“ за најдобра фотографија/кинематографија му припадна

Познати добитниците на наградите на третиот Меѓународен фестивал на краток филм „ФИЛМАЈ 2021“

Познати добитниците на наградите на третиот Меѓународен фестивал на краток филм „ФИЛМАЈ 2021“

– Познати се добитниците на наградите од третиот Меѓународен фестивал на краток филм, „Филмај 2021“ Куманово, соопштија денеска од кумановскиот Фото-кино клубот „Козјак“. Наградата „Лазар Ѓорѓевиќ“ за најдобра режија ја доби Азадех Мусави за иранскиот филм „The Visit“ , наградата „Радислав Ристевски“ за најдобра фотографија/кинематографија му припадна

Објавени добитниците на меѓународниот фестивал на кратoк филм „ФИЛМАЈ 2021” – Куманово

Објавени добитниците на меѓународниот фестивал на кратoк филм „ФИЛМАЈ 2021” – Куманово

Фото-кино клуб “Козјак” – Куманово ги објави добитниците на награди од конкурсот за Третиот меѓународен фестивал на кратoк филм “ФИЛМАЈ 2021” – Куманово. Трочленото жири во состав: Лидија Мојсовска (режисер/ сценарист), Наум Доксевски (кинематограф) и Дејан Ангеловски (фотограф) одлучи да ги додели следниве награди: – награда `Лазар Ѓорѓевиќ` за најдобра

Доделени наградите на фестивалот за краток филм „Филмај“

Доделени наградите на фестивалот за краток филм „Филмај“

Објавени се добитниците на наградите од конкурсот за Третиот меѓународен фестивал на краток филм „Филмај 2021“ – Куманово. Трочленото жири во состав: Лидија Мојсовска (режисер/ сценарист), Наум Доксевски (кинематограф) и Дејан Ангеловски (фотограф) одлучи да ги додели следниве награди: – награда „Лазар Ѓорѓевиќ“ за најдобра режија за Азадех Мусави