притисни ентер »

Ништо не може да ја подмлади жената како добра фризура: Ова е најдобриот избор за дамите во 40-те години
Ништо не може да ја подмлади жената како добра фризура: Ова е најдобриот избор за дамите во 40-те години

Ништо не може да ја подмлади жената како добра фризура: Ова е најдобриот избор за дамите во 40-те години

Правилото вели дека со годините, фризурата треба да станува сè пократка. Фризерите се едногласни – кратката коса многу подобро им прилега на жените во зрелите години, а видеото во продолжение е и доказ за тоа. Не ви се потребни никакви естетски корекции – доволно е да ја промените фризурата и ќе изгледате драстично помлади. Косата со должина над рамената

Ништо не може да ја подмлади жената како добра фризура: Ова е дефинитивно најдобриот избор за дами во 40-тите години!

Ништо не може да ја подмлади жената како добра фризура: Ова е дефинитивно најдобриот избор за дами во 40-тите години!

Правилото вели, со возраста, фризурата треба да стане пократка. Фризерите се едногласни, пократката коса изгледа многу подобро кај жените во зрелите години, а ова видео е доказ за тоа. Косата над рамената е добар избор од повеќе причини. Со неа, пред сè, ќе изгледате позаводливо, а вашите црти на лицето ќе дојдат до израз. Пократката коса го нагласува

Ништо не може да ја подмлади жената како добра фризура: Ова е дефинитивно најдобриот избор за дами во 40-тите години!

Ништо не може да ја подмлади жената како добра фризура: Ова е дефинитивно најдобриот избор за дами во 40-тите години!

Не ви се потребни естетски корекции, доволно е само да ја смените фризурата Правилото вели, со возраста, фризурата треба да стане пократка. Фризерите се едногласни, пократката коса изгледа многу подобро кај жените во зрелите години, а ова видео е доказ за тоа. Не ви требаат естетски корекции, доволно е да ја смените фризурата и ќе изгледате драстично