притисни ентер »

Заев од Битола: НАТО ги зацементираа нашите граници

Заев од Битола: НАТО ги зацементираа нашите граници

Успеавме драги сограѓани, ние сме 30та членка на најмоќниот сојуз. Никој повеќе не може да ги крчма и раскрчмува нашите граници, го потврдивме нашиот суверенитет, истакна претседателот Заев на граѓанската трибина во Битола. Заев се осврна и на членот 5 со кој потврдува дела доколку една земја е нападната, тоа е напад на сите 30 членки, тоа е доказ

Заев: НАТО ги зацементираа нашите граници засекогаш

Заев: НАТО ги зацементираа нашите граници засекогаш

Успеавме драги сограѓани, ние сме 30та членка на најмоќниот сојуз. Никој повеќе не може да ги крчма и раскрчмува нашите граници, го потврдивме нашиот суверенитет, истакна лидерот на СДСМ на граѓанската трибина во Битола. Заев се осврна и на членот 5 со кој потврдува дела доколку една земја е нападната, тоа е напад на сите 30 членки, тоа е доказ дека

Заев: НАТО ги зацементира нашите граници, никој веќе не може да ги крчма и раскрчмува

Заев: НАТО ги зацементира нашите граници, никој веќе не може да ги крчма и раскрчмува

Никој повеќе не може да ги крчма и раскрчмува нашите граници, го потврдивме нашиот суверенитет, истакна премиерот и претседателот на СДСМ, Зоран Заев на граѓанската трибина во Битола. „Успеавме драги сограѓани, ние сме 30-та членка на најмоќниот сојуз“, порача Заев повикувајќи се на членот 5 кој, како што рече, потврдува дека доколку една земја е нападната,

Заев: НАТО ги зацементираа нашите граници, никој веќе не може да ги крчма и раскрчмува

Заев: НАТО ги зацементираа нашите граници, никој веќе не може да ги крчма и раскрчмува

Никој повеќе не може да ги крчма и раскрчмува нашите граници, го потврдивме нашиот суверенитет, истакна премиерот и претседателот на СДСМ, Зоран Заев на граѓанската трибина во Битола. „Успеавме драги сограѓани, ние сме 30-та членка на најмоќниот сојуз“, порача Заев повикувајќи се на членот 5 кој, како што рече, потврдува дека доколку една земја е нападната,

Заев: НАТО ги зацементираа нашите граници засекогаш, извадивме имотен лист во катастарот на ОН

Заев: НАТО ги зацементираа нашите граници засекогаш, извадивме имотен лист во катастарот на ОН

Успеавме драги сограѓани, ние сме 30та членка на најмоќниот сојуз. Никој повеќе не може да ги крчма и раскрчмува нашите граници, го потврдивме нашиот суверенитет, истакна претседателот Заев на граѓанската трибина во Битола. Заев се осврна и на членот 5 со кој потврдува дела доколку една земја е нападната, тоа е напад на сите 30 членки, тоа е доказ

Заев: НАТО ги зацементираа нашите граници засекогаш

Заев: НАТО ги зацементираа нашите граници засекогаш

Премиерот тврди дека ова е доказ за сигурнуста и безбедноста на македонските граници. Никој повеќе не може да ги крчма и раскрчмува нашите граници, го потврдивме нашиот суверенитет, истакна премиерот и претседателот на СДСМ, Зоран Заев на граѓанската трибина во Битола. -Успеавме драги сограѓани, ние сме 30-та членка на најмоќниот сојуз- порача Заев

Заев: НАТО ги зацементираа нашите граници, никој веќе не може да ги крчма и раскрчмува

Заев: НАТО ги зацементираа нашите граници, никој веќе не може да ги крчма и раскрчмува

Никој повеќе не може да ги крчма и раскрчмува нашите граници, го потврдивме нашиот суверенитет, истакна премиерот и претседателот на СДСМ, Зоран Заев на граѓанската трибина во Битола. „Успеавме драги сограѓани, ние сме 30-та членка на најмоќниот сојуз“, порача Заев повикувајќи се на членот 5 кој, како што рече, потврдува дека доколку една земја е нападната,

Заев од Битола: НАТО ги зацементираа нашите граници, извадивме имотен лист во катастарот на ОН

Заев од Битола: НАТО ги зацементираа нашите граници, извадивме имотен лист во катастарот на ОН

Успеавме драги сограѓани, ние сме 30та членка на најмоќниот сојуз. Никој повеќе не може да ги крчма и раскрчмува нашите граници, го потврдивме нашиот суверенитет, истакна претседателот Заев на граѓанската трибина во Битола. Заев се осврна и на членот 5 со кој потврдува дела доколку една земја е нападната, тоа е напад на сите 30 членки, тоа е доказ

Заев: НАТО ги зацементираа нашите граници, никој веќе не може да ги крчма и раскрчмува

Заев: НАТО ги зацементираа нашите граници, никој веќе не може да ги крчма и раскрчмува

Никој повеќе не може да ги крчма и раскрчмува нашите граници, го потврдивме нашиот суверенитет, истакна премиерот и претседателот на СДСМ, Зоран Заев на граѓанската трибина во Битола. „Успеавме драги сограѓани, ние сме 30-та членка на најмоќниот сојуз“, порача Заев повикувајќи се на членот 5 кој, како што рече, потврдува дека доколку една земја е нападната,