притисни ентер »

По 40 години заеднички живот секој ден имаат секс и тоа по два-три пати дневно
По 40 години заеднички живот секој ден имаат секс и тоа по два-три пати дневно

По 40 години заеднички живот секој ден имаат секс и тоа по два-три пати дневно

Секоја недела “The Guardian“ објавува интересни писма од читателите на тема сексуален живот, а во едно од нив читател кој е во брак над 40 години со својата сопруга, вели дека тие сè уште водат љубов, барем еднаш дневно. „Сопругата и јас влеговме во петтата деценија од заедничкиот живот, сè уште водиме љубов барем еднаш, а се случува и два пати па