притисни ентер »

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 ќе биде електричен

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 ќе биде електричен

Производителот на мотоцикли „Кертис“ конечно ќе го реализира својот концепт на електричен мотоцикл, кој ќе влезе во масовно производство. Компанијата најави два нови модели, кои претставуваат комерцијални верзии на нејзиниот прототип „Зевс“, наречени „Кафе“ и „Бобер“. Тие треба да се појават во 2020 година. Прототип верзијата „Зевс“ беше објавена во

Кертис ќе го реализира концептот за електричен мотор

Кертис ќе го реализира концептот за електричен мотор

Најбрзиот мотор во светот во 2020 година ќе биде електричен... Кертис е позната компанија за производство на мотори, која ќе го реализира својот досегашен концепт за електричен мотоцикл. Моторот влегува конечно во масовно производство. Најавени се 2 модела на Зевс за комерцијални цели: „Кафе“ и „Бобер“, кои би требало да се појават до 2020 година.

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен

Производителот на мотоцикли „Кертис“ конечно ќе го реализира својот концепт на електричен мотоцикл, кој ќе влезе во масовно производство. Компанијата најави два нови модели, кои претставуваат комерцијални верзии на нејзиниот прототип „Зевс“, наречени „Кафе“ и „Бобер“. Тие треба да се појават во 2020 година. Прототип верзијата „Зевс“ беше објавена во

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен

Производителот на мотоцикли „Кертис“ конечно ќе го реализира својот концепт на електричен мотоцикл, кој ќе влезе во масовно производство. Компанијата најави два нови модели, кои претставуваат комерцијални верзии на нејзиниот прототип „Зевс“, наречени „Кафе“ и „Бобер“. Тие треба да се појават во 2020 година. Прототип верзијата „Зевс“ беше објавена во

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен

Производителот на мотоцикли „Кертис“ конечно ќе го реализира својот концепт на електричен мотоцикл, кој ќе влезе во масовно производство. Компанијата најави два нови модели, кои претставуваат комерцијални верзии на нејзиниот прототип „Зевс“, наречени „Кафе“ и „Бобер“. Тие треба да се појават во 2020 година. Прототип верзијата „Зевс“ беше објавена во

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен Производителот на мотоцикли „Кертис“ конечно ќе го реализира својот концепт на електричен мотоцикл, кој ќе влезе во масовно производство. Компанијата најави два нови модели, кои претставуваат комерцијални верзии на нејзиниот прототип „Зевс“, наречени „Кафе“ и „Бобер“. Тие треба да се појават

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен Производителот на мотоцикли „Кертис” конечно ќе го реализира својот концепт на електричен мотоцикл, кој ќе влезе во масовно производство. Компанијата најави два нови модели, кои претставуваат комерцијални верзии на нејзиниот прототип „Зевс”, наречени „Кафе” и „Бобер”. Тие треба да се појават

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен

Производителот на мотоцикли „Кертис“ конечно ќе го реализира својот концепт на електричен мотоцикл, кој ќе влезе во масовно производство. Компанијата најави два нови модели, кои претставуваат комерцијални верзии на нејзиниот прототип „Зевс“, наречени „Кафе“ и „Бобер“. Тие треба да се појават во 2020 година. Прототип верзијата „Зевс“ беше објавена во