притисни ентер »

ФФМ поднесе кривична пријава против својот финансиски раководител поради сомнеж дека правел малверзации!!!
ФФМ поднесе кривична пријава против својот финансиски раководител поради сомнеж дека правел малверзации!!!

ФФМ поднесе кривична пријава против својот финансиски раководител поради сомнеж дека правел малверзации!!!

Фудбалската Федерација на Македонија, поднела кривична пријава против Олгица Младеновска, инаку раководител на финансискиот сектор во ФФМ, и тоа поради сомнеж дека сторила финансиски малверзации. Тоа, според челниците од Федерацијата, Младеновска го правела веќе подолго време. Оваа вест ни ја потврди и претседателот на ФФМ Муамед Сејдини. „Точно е

ФФМ поднесе кривична пријава против својот финансиски раководител поради сомнеж дека правел малверзации!!!

ФФМ поднесе кривична пријава против својот финансиски раководител поради сомнеж дека правел малверзации!!!

Фудбалската Федерација на Македонија, поднела кривична пријава против Олгица Младеновска, инаку раководител на финансискиот сектор во ФФМ, и тоа поради сомнеж дека сторила финансиски малверзации. Тоа, според челниците од Федерацијата, Младеновска го правела веќе подолго време. Оваа вест ни ја потврди и претседателот на ФФМ Муамед Сејдини. „Точно е

Финансиски скандал ја тресе ФФМ

Финансиски скандал ја тресе ФФМ

Финансиски скандал ја тресе ФФМ Фудбалската Федерација на Македонија, поднела кривична пријава против Олгица Младеновска, инаку раководител на финансискиот сектор во ФФМ, и тоа поради сомнеж дека сторила финансиски малверзации. Тоа, според челниците од Федерацијата, Младеновска го правела веќе подолго време. Оваа вест ни ја потврди и претседателот

ПОДНЕСЕНА КРИВИЛНА ПРИЈАВА: Финансиски скандал ја тресе ФФМ

ПОДНЕСЕНА КРИВИЛНА ПРИЈАВА: Финансиски скандал ја тресе ФФМ

Фудбалската Федерација на Македонија, поднела кривична пријава против Олгица Младеновска, инаку раководител на финансискиот сектор во ФФМ, и тоа поради сомнеж дека сторила финансиски малверзации. Тоа, според челниците од Федерацијата, Младеновска го правела веќе подолго време. Оваа вест ни ја потврди и претседателот на ФФМ Муамед Сејдини. „Точно е

ФФМ поднесе кривична пријава против својот финансиски раководител поради сомнеж дека правел малверзации!!!

ФФМ поднесе кривична пријава против својот финансиски раководител поради сомнеж дека правел малверзации!!!

Фудбалската Федерација на Македонија, поднела кривична пријава против Олгица Младеновска, инаку раководител на финансискиот сектор во ФФМ, и тоа поради сомнеж дека сторила финансиски малверзации. Тоа, според челниците од Федерацијата, Младеновска го правела веќе подолго време. Оваа вест ни ја потврди и претседателот на ФФМ Муамед Сејдини. „Точно е