притисни ентер »

Во автобусот на „Беса Tранс“ се пренесувала суровина која се користи за производство на хероин? Се огласи и Милошоски
Во автобусот на „Беса Tранс“ се пренесувала суровина која се користи за производство на хероин? Се огласи и Милошоски

Во автобусот на „Беса Tранс“ се пренесувала суровина која се користи за производство на хероин? Се огласи и Милошоски

Експлозија на туби со анхидридна киселина скриени во багажникот е можеби причината за смртта на 45-те патници во автобуската несреќа во Бугарија, пишуваат бугарските медиуми. Според „ Alarma.bg “, тубите со лесно запаливата материја која се употребува во производство на хероин и амфетамин се можна причина за трагедијата во која настрадаа 45 македонски

Милошоски за несреќата во Бугарија: Ова е организиран криминал и трагедија

Милошоски за несреќата во Бугарија: Ова е организиран криминал и трагедија

Зошто четири дена никој не можеше да изврши контрола во седиштето на „Беса Транс“? Зошто во Собранието не се закажуваат пратенички прашања на кои би одговарале МВР, М.Транспорт и директорот на Инспекторатот за транспорт? Случајно ли од МВР незаконски беа издавани пасоши за нарко босовите од Турција? Зошто автобусот бил толериран да вози без лиценца

Милошоски за несреќата во Бугарија: Ова е организиран криминал и трагедија

Милошоски за несреќата во Бугарија: Ова е организиран криминал и трагедија

Зошто четири дена никој не можеше да изврши контрола во седиштето на „Беса Транс“? Зошто во Собранието не се закажуваат пратенички прашања на кои би одговарале МВР, М.Транспорт и директорот на Инспекторатот за транспорт? Случајно ли од МВР незаконски беа издавани пасоши за нарко босовите од Турција? Зошто автобусот бил толериран да вози без лиценца

Милошоски за несреќата во Бугарија: Ова е организиран криминал и трагедија, дали 45 луѓе живи изгореа за некој да произведува хероин?

Милошоски за несреќата во Бугарија: Ова е организиран криминал и трагедија, дали 45 луѓе живи изгореа за некој да произведува хероин?

Ова е организиран криминал и трагедија! Зошто 4 дена никој не можеше да изврши контрола во седиштето на БЕСА ТРАНС? Зошто во Собранието не се закажуваат пратенички прашања на кои би одговарале МВР, М.Транспорт и директорот на Инспекторатот за транспорт? Случајно ли од МВР незаконски беа издавани пасоши за нарко босовите од Турција? Зошто автобусот

Нов шok за македонската јавност: Милошоски сподели cepиoзни coмнежи за швеpц на пpeкурсори за xepоин во koбниот автобус

Нов шok за македонската јавност: Милошоски сподели cepиoзни coмнежи за швеpц на пpeкурсори за xepоин во koбниот автобус

“Ова е организиран криминал и трагедија”, напиша на својот фејсбук-профил пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Антонијо Милошоски, кој објавувајќи некои бугарски медиуми се сомнева дека во автобуст во кои загинаа 45 македонски граѓани се пренесувала и суровина, лесно запалива материја за производство на хероин. „Зошто 4 дена никој не можеше да изврши контрола

МИЛОШОСКИ: Дали автобусот изгоре заради организиран илегален превоз на анхидридна киселина?

МИЛОШОСКИ: Дали автобусот изгоре заради организиран илегален превоз на анхидридна киселина?

Антонио МИЛОШОСКИ Ова е организиран криминал и трагедија! -Зошто 4 дена никој не можеше да изврши контрола во седиштето на БЕСА ТРАНС? Зошто во Собранието не се закажуваат пратенички прашања на кои би одговарале МВР, М.Транспорт и директорот на Инспекторатот за транспорт? -Случајно ли од МВР незаконски беа издавани пасоши за нарко босовите од Турција

Милошоски за несреќата во Бугарија: Ова е организиран криминал и трагедија

Милошоски за несреќата во Бугарија: Ова е организиран криминал и трагедија

Ова е организиран криминал и трагедија! Зошто 4 дена никој не можеше да изврши контрола во седиштето на БЕСА ТРАНС? Зошто во Собранието не се закажуваат пратенички прашања на кои би одговарале МВР, М.Транспорт и директорот на Инспекторатот за транспорт? Случајно ли од МВР незаконски беа издавани пасоши за нарко босовите од Турција? Зошто автобусот

Милошоски: Ова е организиран криминал и трагедија, дали 45 луѓе живи изгореа за некој да произведува хероин?

Милошоски: Ова е организиран криминал и трагедија, дали 45 луѓе живи изгореа за некој да произведува хероин?

Ова е организиран криминал и трагедија!Зошто 4 дена никој не можеше да изврши контрола во седиштето на БЕСА ТРАНС? Зошто во Собранието не се закажуваат пратенички прашања на кои би одговарале МВР, М.Транспорт и директорот на Инспекторатот за транспорт, прашува на Фејсбук пратеникот Антонио Милошоски. -Случајно ли од МВР незаконски беа издавани пасоши

ЗОШТО НА ДРУГИТЕ ВОЗАЧИ НА „БЕСА ТРАНС“ ИМ СЕ БРЗАЛО ДА ЈА НАПУШТАТ БУГАРИЈА? Милошоски смета дека трагедијата е предизвикана од организираниот криминал

ЗОШТО НА ДРУГИТЕ ВОЗАЧИ НА „БЕСА ТРАНС“ ИМ СЕ БРЗАЛО ДА ЈА НАПУШТАТ БУГАРИЈА? Милошоски смета дека трагедијата е предизвикана од организираниот криминал

Зошто четир дена никој не можеше да изврши контрола во седиштето на „Беса Транс“? Зошто во Собранието не се закажуваат пратенички прашања на кои би одговарале МВР, М.Транспорт и директорот на Инспекторатот за транспорт? Случајно ли од МВР незаконски беа издавани пасоши за нарко босовите од Турција? Зошто автобусот бил толериран да вози без лиценца

Милошоски за несреќата во Бугарија: Ова е организиран криминал и трагедија, дали 45 луѓе живи изгореа за некој да произведува хероин?

Милошоски за несреќата во Бугарија: Ова е организиран криминал и трагедија, дали 45 луѓе живи изгореа за некој да произведува хероин?

„Ова е организиран криминал и трагедија, дали 45 луѓе живи изгореа за некој да произведува хероин?“, прашува утринава пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски во статус на фејзбук. „Зошто 4 дена никој не можеше да изврши контрола во седиштето на БЕСА ТРАНС? Зошто во Собранието не се закажуваат пратенички прашања на кои би одговарале