притисни ентер »

Некогашната дадилка во фустан од кој ќе ви застане здивот: Дали таа постави нов тренд за облекување на црвениот килим?
Некогашната дадилка во фустан од кој ќе ви застане здивот: Дали таа постави нов тренд за облекување на црвениот килим?

Некогашната дадилка во фустан од кој ќе ви застане здивот: Дали таа постави нов тренд за облекување на црвениот килим?

Синди Кимберли направила вистински метеж кога се појавила на црвениот килим на годинешниот Филмски фестивал во Кан во проѕирна мрежа и танга-гаќи. Таа му се приклучила на трендот на мрежести голи фустани и им го поматила умот на присутните. За оваа свеченост таа одбрала светкав, кафен, сосема проѕирен мрежест фустан под кој носела само црни танга-гаќички

Некогашната дадилка во фустан од кој ќе ви застане здивот: Дали таа постави нов тренд за облекување на црвениот килим?

Некогашната дадилка во фустан од кој ќе ви застане здивот: Дали таа постави нов тренд за облекување на црвениот килим?

Синди Кимберли направила вистински метеж кога се појавила на црвениот килим на годинешниот Филмски фестивал во Кан во проѕирна мрежа и танга-гаќи. Таа му се приклучила на трендот на мрежести голи фустани и им го поматила умот на присутните. За оваа свеченост таа одбрала светкав, кафен, сосема проѕирен мрежест фустан под кој носела само црни танга-гаќички