притисни ентер »

Секое ново Volvo ќе вози со максимум 180 км/ч.
Секое ново Volvo ќе вози со максимум 180 км/ч.

Секое ново Volvo ќе вози со максимум 180 км/ч.

Компанијата Volvo Cars објави дека секое ново возило на брендот веќе ќе биде на располагање на новите сопственици со електронско ограничување на 180 км/ч на максималната брзина на движење. Од компанијата, која работи сериозно на исполнување на својата цел за достигнување на нулти смртни случаи или сериозни дефекти на бордот на своите автомобили, исто

Најавено-сторено: со сите нови автомобили на Volvo максимално до 180 km/h

Најавено-сторено: со сите нови автомобили на Volvo максимално до 180 km/h

Она што го најави минатата година, Volvo започна да го применува – максималната брзина на сите модели кои ќе излезат од производните линии ќе биде ограничена на 180 km/h. Покрај тоа, шведската марка воведува апликација преку која самите сопственици брзината ќе можат да ја ограничат на уште помала бројка. Во моментов во понудата на Volvo има неколку

Волво ја ограничи максималната брзина на новите модели на 180 км/ч

Волво ја ограничи максималната брзина на новите модели на 180 км/ч

Откако минатата година најави дека ќе ја ограничат брзината во своите нови модели на 180км/ч, Волво го одржа ова ветување. Освен тоа, Волво на купувачите ќе им понуди и опција за додатно лимитирање на максималната брзина. На пример, доколку автомобилот е наменет за неискусни возачи, ограничувањето на брзината може да биде лимитирани од под 180км/ч

Volvo цени дека 180 километри на час е сосем доволно

Volvo цени дека 180 километри на час е сосем доволно

Секој нов автомобил од Volvo отсега доаѓа со крајна брзина ограничена на 180 километри на час. Шведскиот шампион во безбедност го најави тоа лани, во знак на поддршка на општата цел, за бројот на незгоди со кобни последици и тешки повреди да се сведе на нула. Заедно со ограничувањето на брзината, секој автомобил на Volvo отсега поседува и Care Key,

Секој нов Volvo автомобил ќе има ограничена максимална брзина до 180 км/ч

Секој нов Volvo автомобил ќе има ограничена максимална брзина до 180 км/ч

Volvo ја задржува безбедноста како приоритет на својот концепт и филозофија, а се очекува ограничувањето на брзината да донесе дополнителен позитивен ефект врз намалувањето на фаталните несреќи Секој нов произведен автомобил од понудата на Volvo Cars, ќе има ограничување на максималната брзина до 180 км/ч, објави производителот кој само го реализира